L’Aleví brilla a Anglaterra

L’Aleví brilla a Anglaterra

El Barça va guanyar la Premier Leaguer U12 Futsal Finals superant per 3 a 2 el Chelsea a la final

La Premier League va convidar el Barça Aleví de futbol sala a un torneig amb la participació dels principals clubs anglesos i els blaugrana van estar a l’alçada i van acabar aixecant la Copa en una competició de màxima exigència i després de disputar 9 partits en 2 dies.

La fase de grups

Dels set partits de la fase de grups, el Barça en va guanyar 4, en va empatar 1 i en va perdre 2, aconseguint el bitllet per a les semifinals.

El Barça va superar al West Ham (4-3), al Manchester City (5-4); al Sheffield (2-0) I a l’Arsenal (3-2); va empatar contra el Newcastle (1-1); i va perdre contra el Chelsea (2-6) i contra els Wolves (0-3).

La fase final

A les semifinals, el Barça Aleví va derrotar per 6-2 al Newcastle i a la final els blaugranes, entrenats per Josep Cabré, van guanyar per la mínima al Chelsea per 3 a 2 venjant-se de la derrota a la fase de grups i proclamant-se campions.

Més enllà del títol en si, però, el més valuós del torneig va ser l'experiència i competir contra estils diferents d'equips, fet que al final sempre t'ajuda a progressar en el teu aprenentatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut