Peñíscola - Barça: Eliminats de la Copa (4-3)

Dos gols al minut final han deixat els blaugranes fora de la competició del KO

El FC Barcelona ha quedat fora de la Copa del Rei en caure contra el Peñíscola (4-3) en una eliminatòria a partit únic i no podrà ser present a la final a quatre que es disputarà al mes de maig.

El duel al Pavelló Juan Vizcarro ha començat amb un ritme frenètic. Ambdós equips, conscients que era un partit a caixa o faixa han posat totes les seves cartes sobre la taula des del xiulet inicial per aconseguir guanyar el partit.

Sergio Gonzalez, marca el camí

Les primeres aproximacions han estat blaugrana. Sergio Gonzalez ha avisat al minut 9 amb una rematada que Plaza ha tret sobre la línia de gol. I qui avisa no és traïdor. El mateix "16" culer ha estat l'encarregat d'obrir la llauna amb un xut perfectament col·locat a l'escaire (0-1, mín. 10).

Tan sols un minut després s'ha produït el que hauria pogut ser l'empat. Els locals han perforat la porteria de Feixas, però l'àrbitre prèviament ha comès l'error d'assenyalar una falta en comptes de donar l'avantatge. Així doncs, els gols no ha pujat al marcador. El que si s'ha sumat en el comptador local és la diana de Juanqui. Al minut 14 el gol rival ha acabat arribant (1-1, mín. 14).

A la represa, Sergio Gonzalez ha tornat a perforar la porteria local. Erick i Coelho han construït un gran contraatac que ha finalitzat amb l'ala rematant al segon pal (1-2, min. 23). Amb l'avantatge blaugrana, el Peñíscola ha pres l'accelerador. Conscients que era un partit sense xarxa, els locals han anat a totes.

El Peñiscola empata, però apareix Lozano

Amb tanta intensitat, el gol de l'empat ha acabat arribant. Coelho s'ha marcat en pròpia porteria després d'un xut de Diego Sancho (2-2, min. 30)

Amb el marcador igualat, el capità s'ha tornat a posar la capa de superheroi. Lozano ha marcat el 2-3 en una jugada clau que podia suposar la sentència (min. 34).

Juanqui trenca el somni de la Copa

Però ni de bon tros el xoc havia acabat. En 30 segons Juanqui ha eliminat al Barça de la competició del KO. El jugador ha acabat la feina que havia començat a la primera part completant el hat-trick amb un gol a 30 segons pel final i l'altre a tres dècimes. Un final cruel que ha deixat als blaugranes sense opcions al títol.

FITXA DEL PARTIT

Peñíscola, 4
Barça, 3

Peñíscola: Starna, Plaza, Jose Mario, Elías, Juanqui - cinc inial - Diego Sancho, José Mario, Saladié, Anaya, Paniagua, Cristian

Barça: Feixas, Antonio, Lozano, Matheus i Pito - cinc inicial - Coelho, Adolfo, Erick, Dyego, Sergio Gonzalez, Catela

Gols: 0-1, Sergio Gonzalez (min.10); 1-1, Juanqui (min. 14); 1-2, Sergio Gonzalez (min. 23); 2-2, Coelho (pp, min. 30); 2-3, Lozano (min. 34); 3-3, Juanqui (min. 40); 4-3, Juanqui (min. 40).

Àrbitres: Aitor Felipe, David Urdanoz. Targeta groga per a Erick, Catela Plaza, José Mario, Juanqui i vermella per a Elias.