Barça - Luxol St. Andrews: La Main Round comença amb golejada (6-0)

Barça - Luxol St. Andrews: La Main Round comença amb golejada (6-0)

Els de Jesús Velasco s’estrenen en aquesta nova edició de la Champions amb un contundent triomf a Loznica, després dels gols d’Adolfo, Pito, Catela (x2) i Álex (x2)

El Barça de futbol sala inicia la Champions de la temporada 23/24 amb victòria. Ho ha fet a Loznica (Sèrbia) contra el Luxol St. Andrews, en el primer partit de la Main Round que es jugarà aquests dies al Lagator Hall. Un bon debut en un duel dominat en tot moment pels culers i que ha acabat amb els gols d’Adolfo, Pito, Catela (x2) i Álex (x2). D’aquesta manera, el Barça podrà afrontar el partit d’aquest dijous contra l’Anderlecht (17.30 hores) amb la feina feta i amb els tres primers punts al sarró.

Domini blaugrana absolut

Amb la lliçó ben apresa de la temporada passada, i sense cap mena de relaxació, el Barça ha sortit a totes des de l’inici. Catela, Touré, Dyego i Pito, ben d’hora, podrien haver avançat els blaugrana, però finalment ha estat Adolfo qui ha començat a obrir el camí del triomf, quan ha rebut una passada llarga de Dídac i ha definit de primeres amb l’exterior del peu (1-0, min 9).

Aquest ha estat el primer gol d’un primer temps en què també han marcat Pito, quan ha rebut d’esquenes una assistència de Dyego (2-0, min 13); Catela, en una jugada d’estratègia servida per Álex i rematada pel de Cadis (3-0, min 16); i el mateix Álex, en dues ocasions (4-0, min 18 / 5-0, min 19).

A la represa el guió no ha canviat. El Luxol St. Andrews s’ha estirat una mica més però, malgrat tot, la primera gran intervenció de Dídac ha arribat al minut 30, després d’un xut de Telisi. D’aquesta manera, el Barça ha continuat jugant amb comoditat a la recerca de més gols, i ha pogut ampliar distàncies novament mitjançant Catela, amb un xut des de mitja distància (6-0, min 31).

Un resultat molt ampli i que s’ha tancat aquí, tot i que Catela i Sergio González s’han topat amb el pal en un parell d’ocasions. Amb aquest triomf, el Barça ja suma els primers tres punts de la Main Round i ja pensa en el duel d’aquest dijous, també a les 17.30 hores, contra l’Anderlecht.

LA FITXA

Barça, 6

Luxol St. Andrews, 0

Barça: Dídac, Dyego, Adolfo, Erick, Álex -cinc inicial- André Coelho, Antonio Pérez, Pito, Catela, Sergio González, Harrison, Touré.

Luxol St. Andrews: João Silva, Vevé, Maikinho, Castro, Raducu -cinc inicial- Oliveira Dias, Zammit, Mangion, Telisi, Andre, Dos Santos Barbosa, Jefferson Alves. 

Gols: 1-0, Adolfo (min 9). 2-0, Pito (min 13). 3-0, Catela (min 16). 4-0, Álex (min 18). 5-0, Álex (min 19).  6-0, Catela (min 31).

Àrbitres: Talgat Kosmukhambetov, Damian Grabowski, Daniel Matkovic. Groga a João Silva, del Luxol St. Andrews.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut