Barça-Palma Futsal: Rebel·lia culer per continuar líders (4-4)

Barça-Palma Futsal: Rebel·lia culer per continuar líders (4-4)

Els blaugrana han anat per sota en gairebé tot el partit, però han estat capaços d'empatar després de perdre 2-4 i refermen el seu liderat a la lliga

Els obstacles que s'ha anat trobant el Barça han estat constants, però el líder ho seguirà sent després d'igualar un 2-4 en els minuts finals després de remar a contracorrent durant gairebé tot el partit contra Palma, el segon classificat.

 

Un Palau a l'altura

El barcelonisme, conscient de la importància del partit, ha protagonitzat una gran entrada amb 3612 espectadors que han pogut gaudir de l'oferiment de la plantilla, amb el capità Sergio lozano al capdavant, de la Copa del Rei guanyada a Antequera. De l'ambient festiu no hi ha volgut participar Palma, que va caure a les semifinals d'aquesta Copa (1-5) però que avui ha venut molt més cara la seva pell.

Aquesta festa inaugural s'ha acabat amb el gol de Marlon (0-1, min. 6) culminant un córner per sota de les cames de Dídac. El Barça ha buscat la resposta immediata, però Sergio González s'ha trobat amb el travesser, Adolfo s'ha topat amb el porter Luan i Catela també ha xocat amb la fusta.

Empat blaugrana abans del cop en forma de doblet

Quan tot feia indicar que l'empat no arribaria abans del descans, una gran jugada individual de Matheus marxant de dos jugadors i definint perfecte ha tornat a posar la igualada al marcador (1-1, min. 18). Així, tot i un ensurt de Tayebi pocs segons després, l'empat a la mitja part ha estat el mal menor, donada la superioritat blaugrana contra un Palma que ho basava tot en una altíssima eficàcia.

I a la represa, aquesta precisió en els metres finals s'ha multiplicat per totes dues bandes. El Barça s'ha vist sorprès per un doblet del brasiler Cléber. En primera instància, aprofitant un rebot sobre Matheus per creuar la pilota davant Dídac amb molta qualitat (1-2, min 23). Pocs segons més tard, els mateixos protagonistes. Una pèrdua de Matheus davant Cléber i el 17 de Palma l'envia a l'escaire per aconseguir un avantatge de dos gols (1-3, min. 24).

mini_celebracio gol matheus futbol sala

Intercanvi de cops

El Barça quedava incrèdul veient com tot i la superioritat anava per sota en el marcador, però els blaugranes hi han cregut més quan Catela s'ha inventat un golàs després d'un retall de molta qualitat abans de creuar-la davant Luan (2-3, min. 26). Però a Palma li somreia la deessa Fortuna una vegada més.

En la següent jugada, un servei de cantonada l'ha rematat Eloy Rojas desde la distància i Dídac no ha pogut fer res per evitar una nova maçada (2-4, min. 26). Però els de Jesús Velasco han tornat a aplicar la llei de l'acció-reacció que estaven executant els balears i després d'un eslàlom de Dyego, Coelho ha estat atent per desviar la fuetada del 7 i ha tornat a deixar el partit a només un gol (3-4, min. 28).

Pito torna a dictar sentència

Quedava molt de temps, però Palma ha començat a jugar amb el cronòmetre, incloent-hi alguns minuts amb porter jugador per adormir el joc, i el Barça corria el risc de desesperar-se. Però els Campions de Copa han tingut la paciència i la tranquil·litat necessària a l'hora de buscar l'empat. I quan quedaven menys de dos minuts, i jugant de cinc, una larga jugada ha aparegut als peus de Pito, que com ja va fer a Antequera, ha estat l'autor del gol que ha marcat el signe del partit (4-4, min. 38).

En aquest cas, un empat que pot semblar amarg, però que després de remuntar un desavantatge de dos gols, serveix per deixar-ho tot igual que abans del partit. És a dir, el Barça segueix líder, amb un punt i un partit més que els mallorquins, però amb una jornada menys per disputar-se, els de Jesús Velasco han fet un passet més per assegurar-se la primera posició de cara als play off.

 

Fitxa del partit

Barça: 4

Palma Futsal: 4

Barça: Dídac, Coelho, Catela, Dyego i Pito - cinc inicial - Ortiz, Antonio, Sergio González, Adolfo, Marcenio, Matheus i Ferrao.

Palma Futsal: Luan, Tomaz, Eloy Rojas, Rivillos i Tayebi - cinc inicial - Marlon, Cainan, Chaguinha, Cléber, Mancuso i Saldise.

Gols: 0-1, Marlon (min. 6); 1-1, Matheus (min. 18); 1-2, Cléber (min. 23); 1-3, Cléber (min. 24); 2-3, Catela (min. 26); 2-4, Eloy Rojas (min. 26); 3-4, Coelho (min. 28); 4-4, Pito (min. 38)

Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia. Han amonestat als locals Dyego i Ferrao i a Cainan i Marlon, de Palma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut