Palma - Barça: Campions de Lliga! (2-4)

Els de Jesús Velasco guanyen el Palma i tanquen la temporada amb un pòquer de títols excel·lent

1, 2, 3... i aquesta nit a Palma ha arribat el 4! El quart títol de la temporada, la lliga, la que posa la cirereta al pastís a una temporada excepcional, amb la Supercopa, la Copa d’Espanya, la Champions i la lliga.

Una competició que el Barça de Jesús Velasco ha guanyat en el segon partit del play-off pel títol de lliga, després de derrotar el Palma Futsal en el primer enfrontament, al Palau (4-2), i en el segon, a Son Moix (2-4). Aquest darrer, amb un doblet de Lozano abans del descans i amb els gols de Pito i Dyego, aquest últim en els darrers segons de partit.

Lozano, protagonista

El Barça ha sortit a l’atac i ha gaudit d’un parell d’ocasions ràpides de Dyego i Coelho que han resultat un avís. També ho han intentat Matheus i Adolfo, que han obligat Fabio a intervenir. Però ha estat el Palma, empès per un Son Moix ple fins a la bandera, qui ha pogut avançar-se en el marcador amb un xut d’Higor per l’escaire (1-0, min 12).

Afortunadament, però, ha aparegut el capità, don Sergio Lozano, que ha pogut empatar el partit després de caçar una segona jugada (1-1, min 15). No s’ha aturat aquí, perquè, després del 2-1 de Nunes (min 17), ha tornat a ser protagonista en enviar al fons de la xarxa una centrada de Dyego (2-2, min 18) i fer l’empat abans del descans.

Un gol de Pito porta la lliga

A la segona part, el Palma ha pressionat en l’inici, a la recerca d’un gol que permetés forçar el tercer partit, i Eloy Rojas (min 25) i Higor (min 29) han obligat Dídac a lluir-se. També Matheus ho ha fet amb Fabio, que s’ha tirat bé per salvar el 2-3 (min 29).

La balança, però, l’ha decantat Pito, quan ha pogut rematar, en una jugada embolicada, una centrada de Lozano per avançar per primer cop el Barça en el partit (2-3, min 32).

Per primer cop i de forma definitiva, perquè la victòria ja no s’ha escapat. Ni amb el Palma jugant amb porter-jugador (l’ha tret a falta de menys de dos minuts per al final). Suant, amb un Palma que ha anat a totes, però el resultat finalment s’ha decantat del bàndol blaugrana quan Dyego, en una recuperació, ha marcat sense porter per, ara sí, deixar sentenciada la lliga, a pocs segons per al final. Ja és nostra, culers!!

LA FITXA

PALMA, 2

BARÇA, 4

Palma: Fabio, Tomaz, Eloy Rojas, Chaguinha, Higor –cinc inicial- Marlon, Cainan, Mancuso, Diego Nunes.

Barça: Dídac, A.Coelho, Dyego, Pito, Adolfo –cinc inicial- Lozano, Matheus, Ortiz, Ferrao, Marcenio, Esquerdinha.

Gols: 0-1, Higor (min 12). 1-1, Lozano (min 15). 2-1, Nunes (min 17). 2-2, Lozano (min 18). 2-3, Pito (min 32). 2-4, Dyego (min 40).

Àrbitres: Felipe Madorrán, Urdanoz Apezteguia. Groga al local Eloy Rojas i al visitant Pito.