Còrdova - Barça: Dues genialitats no eviten l'empat (2-2)

Còrdova - Barça: Dues genialitats no eviten l'empat (2-2)

El líder, amb grans gols de Dyego i Adolfo, s'ha endut un punt de Vista Alegre i té sis punts de marge respecte al segon classificat

Empat marcat per dos autèntics gols. El Barça, líder de la Lliga amb sis punts de marge, ha empatat a la pista del Còrdova amb dues genialitats de Dyego i d'Adolfo. Després d'un inici advers, els de Velasco han aconseguit capgirar el marcador, però no han pogut amarrar el triomf. 

Un inici elèctric. Després del passadís del Còrdova al campió de la Champions, han començat les hostilitats entre verd-i-blancs i blaugranes. En aquest context d'aproximacions, els locals han començat colpejant primer gràcies a una acció individual imparable de Zequi. Res ha pogut fer lar rereguarda barcelonista ni Miquel Feixas, que ha negat la celebració en altres ocasions. 

Dos minuts màgics capgiren el marcador...

Qui no ha pogut cantar cap gol ha estat l'elenc de Velasco fins a l'aparició de Dyego. Ha costat reaccionar, però en els compassos finals de la primera meitat, el culer ha firmat una jugada plena de quirats per situar l'empat. La volada de l'equip barcelonista no ha tingut fre i ha tingut continuat amb la remuntada. Una diana majestuosa d'Adolfo ha telegrafiat un 1-2, on també ha contribuït amb l'assistència Feixas, que ha certificat la superioritat culer. 

... però torna l'empat

Una aturada del 26 i una fusta han esglaiat l'aplom del Barça. Capaç de contrarestar el joc cordovès i també sumar aproximacions ofensives, però que progressivament s'ha diluït amb l'ímpetu local per empatar el matx. Un objectiu assolit, gràcies a Shimizu. Feixas, de nou, ha aparegut per evitar que la ferida es fes més gran. 

Aquest empat ha obert un panorama més obert. Còrdova i Barça s'han alternat el pes en el joc. Res, ni la figura del porter-jugador per part del Còrdova, ha transformat l'empat. D'aquesta manera, els blaugranes sumen un nou punt des de la primera posició de la taula lliguera. 

FITXA DEL PARTIT 

Còrdova, 2
Barça, 2

Còrdova: Prieto, Zequi, Jesulito, Viana i Shimizu -cinc inicial- Caio, Saura, Ismael, Perin, Miguelín i Ricardo
Barça: Feixas, Lozano, Povill, Matheus i Pito -cinc inicial- Dyego, Marcenio, Adolfo, Ortiz i Ferrao 

Gols: 1-0, Zequi (min. 7); 1-1, Dyego (min. 14); 1-2, Adolfo (min. 16); 2-2, Shimizu (min. 30)

Àrbitres: Navarro Liza i Navarro Liza. Han amonestat amb targeta groca el local Ismael (min. 11), Viana (min. 39) i Caio (min. 39) i el visitant Ferrao (min. 22)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut