Movistar Inter – Barça: S’escapa l’empat en els darrers segons (3-2)

Els blaugrana remunten un 2-0 en contra i gaudeixen d’ocasions per guanyar, però un gol de penal a 23 segons pel final suposa la tercera derrota del curs

No ha pogut ser. El Barça no ha pogut frenar la bona dinàmica del Movistar Inter i els de Jesús Velasco han caigut de manera cruel quan restaven 23 segons i des del punt de penal (3-2). Tot això després d’aixecar un 2-0 a favor dels locals amb les dianes de Víctor Pérez i Povill. Aquesta és la tercera derrota del curs dels blaugrana.

Superats per l’efectivitat local

El Barça ha vist com Movistar Inter colpeja primer i ho feia amb dues dianes bastant seguides. Uns primers minuts en què el tanca del filial Daniel Fernández ha debutat amb el primer equip. També han tingut minuts Carrasco i Víctor Pérez. Als sis minuts de joc Movistar Inter s’ha avançat amb una diana de Carioca. Povill ha tingut una gran ocasió per igualar el resultat, però no ha pogut transformar l’1-1.

Pocs minuts després els locals han tornat a veure porteria amb un gol de Pol Pacheco (2-0, min 14). Els de Jesús Velasco, però, han reaccionat amb xuts de Lozano i Dyego respectivament.

Reacció culer

La insistència blaugrana ha tingut el seu primer en el gol de Víctor Pérez als 18 minuts de joc (2-1). Un resultat que ja no es mouria fins a la segona meitat. Una segona part en la qual els blaugrana han buscat l’empat amb moltes ocasions. Fins que Ortiz ha situat el 2-2 al minut 27. Una gran segona meitat del Barça en què els blaugrana han tingut ocasions de marcar el tercer, però sense fortuna en els darrers metres.

Amb aquest empat el matx ha arribat al darrer minut. Un penal en contra el Barça a 23 segons del final ha servit a Movistar Inter per situar el definitiu 3-2, la tercera derrota culer del curs.

Fitxa del partit:

Movistar Inter, 3

Barça, 2

Movistar Inter: Herrero, Boyis, Pol Pacheco, Cecilio i Martel –cinc inicial-, Carioca, Borja, Raúl Gómez, rafa López i Raya.

Barça: Dídac, Ortiz, Adolfo, Dyego i Carrasco –cinc inicial-, Víctor Pérez, Povill, Dani Fernández, Lozano i Marcenio.

Gols: 1-0, Carioca (min 6); 2-0, Pacheco (min 14); 2-1, Víctor Pérez (min 18); 2-2, Povill (min 27); 3-2, Pacheco (min 40).

Àrbitres: Martínez Flores i Navarro Liza. Han amonestat amb targeta groga els jugadors del Barça Ortiz, Dyego, Víctor Pérez i Lozano.