“Volem ser un mirall per a la base del futbol sala català”

“Volem ser un mirall per a la base del futbol sala català”

El nou directiu responsable del Barça de futbol sala, Aureli Mas, explica les claus del nou projecte: més planter i competir per guanyar amb els valors del Club, donant espectacle i respectant l’adversari

Aureli Mas i Raldiris és el nou cap visible del Barça de futbol sala de la Junta Directiva del Club. Nascut a Barcelona l’any 1965, és un empresari del món immobiliari enamorat de l’esport i del futbol sala des de nen. Va ser campió d’Espanya com a jugador en categoria juvenil defensant la samarreta de la selecció catalana i ara s’ha proposat, ell i la Junta de Laporta, que el planter sigui la base d’un model que aspira a l’excel·lència sempre respectant els valors del Club.

Balanç temporada 2020/21

“Molt content pel públic i també, sobretot, per l’Andreu, el Miguel i el Txus que han pogut acabar la seva etapa al Club guanyant. I també molt contents perquè l’afició s’ha pogut retrobar amb l’equip al Palau. És un premi per a tots plegats haver guanyat a casa i també amb aquestes bones sensacions al final”.

Jordi Torras, el far del nou projecte

“El que volem aquesta Junta és tornar a incorporar a gent de la casa per a aquesta secció, i el primer pas és el nomenament de Jordi Torras com a director tècnic. És un mite del futbol sala, hi confiem cegament i la seva visió va molt alineada amb el pensament de la Junta. El conec de l’època de jugador, el vaig seguir al Barça i a d’altres equips i per a mi és una referència en aquest món del futbol sala i un actiu del Club que volíem que tingués un paper rellevant. Té totes les virtuts, experiència i sentiment barcelonista que requereix la posició que ara ocupa i que la nova etapa requeria”.

Canvi de cicle 

“Era necessari prendre decisions per donar un nou impuls a la secció i mantenir la fam de victòria. I també per fer evident als jugadors de la base que tenen un futur al Barça. Els canvis sempre són traumàtics i no són agradables. El més fàcil sempre és no fer res i no tocar res, però pensem que els canvis eren necessaris pel bé del Barça”.

Més planter

“Amb el president Joan Laporta ja vam pensar en el futur de la secció des de l’època de la precampanya electoral. I volíem precisament que el nostre tret distintiu fos aquest, ens imaginàvem un futur amb més jugadors de la base al primer equip. D’aquí la decisió que la direcció tècnica l’havia d’ocupar algú com el Jordi que treballa directament amb  el planter, era una manera d’assenyalar el camí a tots el que estan a la base”.

Premiar la fidelitat de l’afició

“El futbol sala és un cas d’èxit dintre del Club. És l’esport amb més seguidors al Palau després del bàsquet, i l’equip té una connexió especial amb la grada. I això ho hem d’aprofitar també per captar encara més seguidors. És un esport que té molt seguiment també un dels més practicats a Catalunya i estem buscant la manera per captar encara més gent. Això passa per buscar fórmules imaginatives amb les entrades, amb reduccions o bonificacions, perquè a l’aficionat no li costi tants diners venir al Palau”.

Espectacle i valors

“Al nou Barça li demanem que jugui donant espectacle, respectant sempre l’adversari i que siguem un equip competitiu i ens convertim en una referència per a tota la base del futbol sala català. Que siguem un mirall on s’hi puguin veure reflectits”.

Revertir la situació econòmica

“Hem hagut de fer mans i mànigues per mantenir el pressupost. De tothom és conegut que el Club es troba en una situació econòmica molt delicada, però ho revertirem i en futur, si tot va bé, tindrem la possibilitat de tenir més pressupost per tenir els millors jugadors del món, començant per la gent de la casa”.

Un home fet al futbol sala

“He tingut la sort de jugar a futbol sala molts anys de la meva vida, des de ben petit, i durant quatre temporades vaig formar part de la selecció catalana amb la sort que vam ser campions d’Espanya ja la primera temporada. La meva vida ha estat sempre dintre de les pistes i per això tinc molta vinculació i moltes amistats dintre d’aquest esport. La meva vida ha estat sempre dintre de les pistes. I ara, després d’uns anys allunyat del futbol sala, el nou càrrec em permet recuperar el vincle amb molts amics amb qui havia perdut el contacte. M’agrada molt el futbol sala, m’hi sento molt identificat i m’ho estic passant molt bé”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut