Saragossa - Barça: Empat frenètic (6-6)

Saragossa - Barça: Empat frenètic (6-6)

Ferrao, gràcies a un potent llançament de penal, ha posat el punt final en el marcador, que ha viscut una infinitat d'episodis

Emocionant empat (6-6). Saragossa i Barça han firmat un partit vibrant, que ha travessat una infinitat d'episodis excitants. Un penal de Ferrao en l'última acció del partit ha conclòs un matx frenètic de principi a final. Daniel (3), Adolfo i Matheus han estat els altres realitzadors blaugranes. 

Des del segon u, sense treva

Tres gols i una ocasió en un tancar i obrir d'ulls. Quan encara faltaven espectadors per asseure's al CDM Siglo XXI, Saragossa i Barça ja havien celebrat. En un inici trepidant, en tan sols 1 minut i 36 segons, l'electrònic ha reflectit un 2-1. Javi Alonso i Daniel, en dues ocasions, han firmat les primeres dianes d'un partit de ritme trepidant. 

Els següents episodis d'acció els han protagonitzat el culer, omnipresent en tota la pista, i Ferrao, que s'han estavellat contra el pal. Seguidament, Bernad, amb nou parades, i Feixas, amb 11 intervencions, han adquirit focus. Ambdos porters han negat el gol una vegada rere altra fins que ha arribat un potent xut de Javi Alonso i un altre d'Adolfo. 

Un 2-3 en un primer període, finalitzat amb una nova pilota a la fusta de Daniel, que no ha tingut respir. Perquè aragonesos i catalans han posat un setge sostingut en les porteries. 

Fins al final, els gols no s'aturen

A la represa, el Barça ha continuat abocant-se amb vigor als tres pals de Bernad. El guardià de la porteria saragossana ha impedit que els barcelonistes trenquessin el partit tal com avisava la seva jerarquia. Però la paciència i el setge culer ha trobat premi. Matheus ha establert el 2-4

Ara bé, aquest matx encara ha tingut diferents episodis per narrar. En uns compassos de més descontrol, Feixas, sempre exhibint quirats, ha descapitalitzat el perill local fins que Richi, Adri Ortego i Dian Luka han capgirat el signe del partit (5-4). 

És evident que els d'Andreu Plaza s'han afanyat per empatar. I ho han assolit, no sense sofriment. Tot i xocar una vegada i una altra contra les extremitats del 25 aragonès, els blaugranes han situat el 6-6 final. Perquè si el partit havia començat amb uns segons de deliri, ha acabat amb un segons d'excitació. En el darrer minut s'han vist tres dianes més, que han deixat el 6-6 final. Ferrao, en l'última acció del matx i de penal, ha situat la igualada que semblava una quimera amb el 6-5 d'Adolfo en pròpia porta. 

Així doncs, el Barça ha pogut seguir una jornada més invicta en Lliga. I ja suma 15 partits consecutius sense perdre: 10 victòries i cinc empats. Ara, el proper repte és el Xota (diumenge 21 de març, 12 hores). 

FITXA DEL PARTIT 

Saragossa, 6
Barça, 6

Saragossa: Bernad, Adri Ortego, Eloy Rojas, Javi Alonso i Juanqui -cinc inicial- Richi, Retamar, Dian Luka, Jamur i Villanueva
Barça: Feixas, Marcenio, Daniel, Matheus i Ximbinha -cinc inicial- Ferrao, Dyego, Adolfo, Aicardo, Joselito i Coelho

Gols: 1-0, Javi Alonso (min. 1); 1-1, Daniel (min. 1); 1-2, Daniel (min. 2); 2-2, Javi Alonso (min. 14); 2-3, Adolfo (min. 15); 2-4, Matheus (min. 23); Richi, 3-4 (min. 27); 4-4, Adri Ortega (min. 31); Dian Luka, 5-4 (min. 31); 5-5, Daniel (min. 40); 6-5, Adolfo (pròpia porta) (min. 40); 6-6, Ferrao (penal) (min. 40)

Àrbitres: Navarro Rodríguez-Villanueva i Sarabia Eguiluz. Han amonestat amb targeta groga els locals Adri Ortego (min. 24), Jamur (min. 35) i Villanueva (min. 37 i min. 40) i els visitants Ferrao (min. 8) i Matheus (min. 24)

 

Foto: Jorge Vicioso

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut