Inter - Barça: Empat de caràcter a Torrejón (3-3)

En un gran partit de futbol sala, madrilenys i catalans es reparteixen els punts en un enfrontament en què Matheus, Daniel i Ferrao han fet els gols blaugrana

El Barça ha aconseguit un empat valuós a Torrejón. Contra l’Inter, en un partit vibrant, que no s’ha decidit fins al final. Especialment per com ha anat el duel, després que l’equip madrileny hagi capgirat el gol inicial blaugrana i hagi posat el 3-1. Però una reacció dels d’Andreu Plaza, amb dianes de Daniel i Ferrao, ha permès que el Barça torni cap a casa amb un punt més per a la classificació de la Lliga.

Un partit entretingut, a l’altura d’un Inter – Barça. Amb un inici molt elèctric, amb ocasions per a totes dues bandes, així com gols i emoció fins al final. També amb marcadors canviants.

Colpeja primer el Barça... però l’Inter reacciona

Perquè el Barça ha començat millor i s’ha avançat després que Matheus aprofités un refús, en un córner molt tancat de Dyego que ha despitat Jesús Herrero (0-1, min 8).

Malgrat tot, ràpidament l’Inter ha intentat fer l’empat. Ha estat a punt amb un parell d’ocasions que ha salvat bé Dídac Plana, però l’equip madrileny ha assolit el seu objectiu abans del descans. No només amb un empat, amb una assistència de Boyis i una rematada de Borja a 22 segons per al final de la primera part (1-1, min 20), sinó també amb un canvi de signe al marcador. I és que, quan només quedaven 4 segons per marxar cap als vestidors, Cecilio ha aprofitat un rebot a l’àrea petita per fer el 2-1 (min 20).

La represa ha començat amb la mateixa intensitat i amb els dos equips buscant, novament, el gol. Tant Jesús Herrero com Dídac Plana han hagut d’intervenir en uns minuts de descontrol en què, això sí, l’Inter s’hi ha trobat una mica més còmode. Així, en una assistència de Martel, Tripodi ha ampliat distàncies (3-1, min 32).

I arriba l’empat

Però el resultat no ha enfonsat el Barça, que ho ha intentat amb força. I ha colpejat de la mateixa manera que, en el primer temps, ho havia fet l’Inter: amb dos gols en pocs segons. En aquest cas, però, per posar l’empat. Perquè primer Daniel, després d’una passada brutal d’Esquerdinha, ha batut Herrero per sota les cames (3-2, min 38). Instants després, Ferrao, amb una rematada de primeres, ha fet el 3-3 (min 38) a menys de dos minuts per al final.

Resultat que ja no s’ha tornat a moure més i que ha fet que, després d’un gran partit, la balança quedés equilibrada.

LA FITXA

Inter, 3
Barça, 3

Inter: Jesús Herrero, Raya, Pola, Borja, Pito –cinc inicial- Boyis, Saldise, Cecilio, Martel, Fer Drasler, Tripodi.

Barça: Dídac, Marcenio, Daniel, Esquerdinha, Ximbinha –cinc inicial- Matheus, Aicardo, Dyego, Ferrao, Adolfo, Joselito.

Gols: 0-1, Matheus (min 8). 1-1, Borja (min 20). 2-1, Cecilio (min 20). 3-1, Tripodi (min 32). 3-2, Daniel (min 38). 3-3, Ferrao (min 38).

Àrbitres: José Manuel Carreira, Rubén Ferrero. Groga als locals Boyis i Borja i als visitants Joselito i Esquerdinha.