Dues llegendes del Palau es creuen en el camí cap a la Final Four

Dues llegendes del Palau es creuen en el camí cap a la Final Four

El Barça s’emparella amb el Kherson de Javi Rodríguez i l’Sparta de Praga de Wilde en una Elite Round que tindrà l’Stalitsa Minsk com a amfitrió

La sort ha emparellat el Barça amb l’Stalitsa Minsk (Bielorrússia), el Kherson (Ucraïna) i l’Sparta de Praga (República Txeca) a la Ronda Elit de la Champions, que tindrà lloc a Minsk entre els propers 19 i 24 de novembre. Només el primer de grup passarà a la Final Four, prevista per al proper mes d’abril. La setmana que ve quedarà definit el calendari definitiu i els horaris concrets dels partits.

Dos vells amics

El sorteig ha volgut que el Barça es jugui el passi a la Final Four amb dos ‘vells amics’, dos exjugadors molt estimats al Palau. Són Javi Rodríguez, actual entrenador del Kkerson, i el golejador Wilde, que milita a les files de l’Sparta de Praga. Javi Rodríguez va jugar al Barça entre el 2006 i el 2012 i va ser el capità que va aixecar la primera Champions blaugrana el 2012. I Wilde, que va militar al Club entre el 2010 i el 2016, és encara actualment el màxim golejador històric del Barça de futbol sala, amb 247 gols, i va guanyar dues Champions de blaugrana (2012 i 2014).

La resta de grups

Els quatre grups de la Ronda Elit han quedat així després del sorteig celebrat aquest divendres a Nyon. Recordem que només passaran a la Final Four els primers classificats de cada grup.

GRUP A: KPRF (amfitrió), Dobovec, Mostar, Halle-Gooik

GRUP B: Sporting, Tyumen (amfitrió), Ayat, Novo Vrijeme

GRUP C: Benfica, ElPozo, Pesaro, Kairat (amfitrió)

GRUP D: Barça, Kherson, Sparta Praga, Stalitsa Minsk (amfitrió)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut