Tornada a l’activitat pensant en el Palma Futsal

Tornada a l’activitat pensant en el Palma Futsal

Aicardo i Lozano continuen al marge, mentre que Povill i Lluch s’entrenen amb el Primer Equip

El Barça ja prepara el proper partit al Palau contra el Palma Futsal (diumenge, 12:30h). Andreu Plaza continua amb els efectius justos per les baixes de Lozano, Aicardo i Esquerdinha, que segueixen treballant al marge del grup i no arriben al partit de diumenge. Els jugadors del filial Bernat Povill, que va debutar la setmana passada contra el Vytis amb un doblet, i el porter Àlex Lluch s’entrenen amb el Primer Equip.

Convocatòria d’Espanya amb 4 blaugranes

El seleccionador Fede Vidal ha donat la llista de la Selecció Espanyola per a la Ronda Principal classificatòria per al Mundial de Lituània del 2020 amb la presència de 4 jugadors del Barça: Juanjo, Boyis, Joselito i Adolfo. La convocatòria tindrà lloc entre el 22 i el 27 d’octubre a Polònia, i Espanya tindrà com a rivals a Finlàndia, Geòrgia i Polònia. Les dues primeres de grup passaran de ronda.

Cal recordar que la setmana que ve també es disputa la Copa Amèrica a Xile amb la presència de 3 jugadors del Barça: els brasilers Ferrao, Dyego i Daniel.

Pendents del sorteig de la Champions

Al marge del partit contra el Palma, el focus d’atenció d’aquesta setmana se centra en el sorteig de la Elite Round de la Champions que se celebrarà el proper divendres. El Barça partirà com a cap de sèrie i no podrà creuar-se amb els rivals més forts com és el cas de Sporting de Portugal, Benfica i KPRF.  Els de Plaza tampoc podran tornar a coincidir amb el Tyumen. Els rivals més temuts seran ElPozo i Kairat. I la resta de possibles rivals seran aquests: Kherson (Ucraïna); Dobovec (Eslovènia); Pesaro (Itàlia); Halle-Gooik (Bèlgica); Sparta de Praga (República Txeca); Ayat (Kazakhstan); Mostar (Bòsnia); Novo Vrijeme (Croàcia) i Stalitsa Minsk (Bielorrússia).

Els equips quedaran distribuïts en quatre grups de quatre equips, i només els primers de cada grup es classificaran per a la Final Four. Els sorteig se celebrarà el divendres dia 18/10, a les 14h, a Nyon (Suïssa) i falta per saber quins seran els quatre equips amfitrions, amb les corresponents seus on es disputarà aquesta apassionant Elite Round que tindrà lloc entre el 18 i el 24 de novembre. Les seus també es determinaran per sorteig. Set equips aspiren a ser amfitrions: KPRF, Sporting, Benfica, ElPozo, Stalitsa Minsk, Kairat i Tyumen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut