UD Ibiza – Barça Atlètic: Partit clau per al filial

UD Ibiza – Barça Atlètic: Partit clau per al filial

Els blaugranes es juguen gran part de la permanència a la pista d’un rival directe

El Barça Atlètic visita diumenge a les 12h la pista de l’UD Ibiza Gasifred en un partit vital per l’objectiu de la permanència. Als de Sergi Altisent només els hi val un resultat, la victòria.

Els blaugranes estan en llocs de descens i arriben a la jornada 21 de lliga en 14a posició, amb 17 punts. Dos més que l’Atlético Mengibar (15è), i a un punt de Betis, 13è i Leganés 12è. L’equip visita un rival directe, l’Ibiza, que arriba al partit amb 20 punts, tres més que els blaugranes i són onzens a la lliga.

Els illencs venen de perdre els últims cinc partits de la competició, en una dinàmica negativa molt semblant a la del filial. I el més important, si guanya el Barça Atlètic li cedirà la posició de descens a l’Ibiza.

Gran moment del futbol sala formatiu

La base blaugrana es troba actualment en una gran situació. Tots els seus equips ocupen la primera posició a les seves respectives lligues. El juvenil, el cadet, l’infanti i l’aleví blaugrana lideren les lligues regulars amb els seus equips, demostrant un cop més el gran treball que ofereix el club en els seus equips formatius.

Tant el Cadet com l’Infantil van aconseguir dues victòries de mèrit en superar al Covisa Manresa FS el passat cap de setmana. El Cadet va superar per tres gols a un al conjunt del Bages mentre que l’infantil es va endur el triomf per 6-3. Amb aquests triomfs, els blaugranes ampliaven distàncies i es mantenien líders de la classificació. El juvenil es va imposar al Mataró per 8-2 i els alevins van vèncer per 4-0 davant el Sant Joan de Vilassar, tancant així el ple de victòries pels equips de la base.

L’aleví, contra els millors de la Premier

Els nois de l’aleví blaugrana disputaran aquest cap de setmana un prestigiós torneig davant els millors equips d’Anglaterra: el Premier League U12 Futsal Finals. Els blaugranes viatjaran a Burton i s’enfrontaran al West Ham United, al Manchester City, al Sheffield United, al Chelsea, a l’Arsenal, al Newcastle United i al Wolverhampton Wanderers, en fase de grups entre dissabte i diumenge. En cas de classificar-se la fase final es disputarà el diumenge 25. Nova oportunitat per l’aleví del Barça en un  prestigiós torneig per Europa després de l’experiència de fa un mes a Estrasburg, on van quedar subcampions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut