La falta de punteria penalitza al Barça Atlètic

Els blaugranes cedeixen per 0-2 davant el Playas de Castellón i es complica l’objectiu de la permanència

Els blaugranes no poden sumar la victòria en un partit on l’encert de cara a gol ha estat determinant. Els de Sergi Altisent, amb les baixes de Kokoro, Touré i Harrison amb les seleccions, i el lesionat Ortas, deixen escapar tres punts molt importants de cara a la classificació. El partit, tot i les ocasions, ha acabat amb derrota blaugrana.

Inici igualat

L’inici de partit ha estat molt igualat, el Playas de Castellón sortia amb una pressió molt alta que ha generat problemes a l’atac blaugrana. Els de Sergi Altisent, generaven la primera ocasió clara de gol als cinc minuts després d’una molt bona recuperació de pilota.

Amb el pas dels minuts, els blaugranes han agafat més protagonisme amb la pilota i tot i el bon joc de l’equip, el filial blaugrana no trobava el camí de la porteria rival.

Després del temps mort, el Barça Atlètic continuava amb el domini en el joc, trobant molt bé al seu pivot i generant ocasions de gol clares. Tapias, amb un xut que ha sortit fregant el pal, ha estat molt a prop del gol després d’una recuperació davant del porter rival quan faltaven dos minuts pel descans. Tot i els últims intents, el partit marxava al descans amb 0-0 al marcador.

Tot per decidir a la represa

Inici elèctric de la segona meitat on, als 20 segons, Salas tenia una clara ocasió de gol després de superar el porter del Castellón.

El Playas de Castellón tenia l’ocasió més clara fins al moment després d’un xut potent que desviava Iker Abad amb una gran aturada. Els visitants es trobaven més còmodes i després d’un rebot, Cola (min. 23’) avançava al seu equip.

Decisius 10’ minuts finals

Els blaugranes continuaven generant ocasions, Tapias rematava alt un xut des de la frontal i l’equip continuava buscant la porteria contrària sense encert.

A falta de 4:30’ pel final del partit, Sergi Altisent posava porter- jugador per intentar capgirar el marcador. Tot i bones ocasions, els blaugranes no aconseguien capgirar el marcador.

El tècnic blaugrana demanava temps mort a falta d’1:45’ per acabar al partit per buscar una solució, però un gol als últims 4 segons, certificava la derrota dels blaugranes, en un partit on l’equip no ha estat encertat de cara a gol.

Dissabte que ve, 10 de febrer,  els blaugranes juguen a la pista del CD El Ejido Futsal en un partit vital per al conjunt de Sergi Altisent.