La permanència del filial passa per casa

La permanència del filial passa per casa

El Barça Atlètic rep el Ceutí i el Playas de Castellón a la Ciutat Esportiva en dues jornades consecutives marcades en vermell al calendari

El Barça Atlètic buscarà aquest divendres 26 de gener contra el Ceutí i el proper dissabte 3 de febrer contra el Playas de Castellón sumar sis de sis a casa i allunyar-se del descens. Són dos dos partits vitals que permetrien a l'equip de Sergi Altisent fer un pas important per encarrilar la permanència al campionat de lliga, el gran objectiu de la temporada.

Els blaugranes comptaran amb Kokoro i Touré per al partit contra el Ceuta abans que marxin per compromisos internacionals amb les seves seleccions. Per contra Ortas, lesionat, i Harrison, amb Colòmbia a la Copa Amèrica, seran baixa.

Dos punts per sobre del descens

El filial blaugrana és dotzè a la classificació amb 16 punts, a tres punts de l'onzè classificat i dos punts per sobre de les places de descens. Després d'una temporada irregular, per les lesions i per la necessitat del primer equip de comptar assíduament amb jugadors com Kokoro, Touré, Harrison, Aniol i Tapias ara els de Sergi Altisent afronten molt mentalitzats i amb plenes garanties les dues jornades seguides a la Ciutat Esportiva, que es presumeixen com a vitals després de la derrota de la setmana passada a Leganés.

Tots dos partits, per streaming

El Barça-Ceutí podrà seguir-se per la web de la RFEF aquest divendres a partir de las 20:30h, mentre que el Barça-Playas de Castellón s'emetrà dissabte que ve a las 17h per Futsal Mafer TV.

L'accés al pavelló de Futbol Sala de la Ciutat Esportiva és gratuït per als aficionats que vulguin assistir in situ a tots dos xocs.

Emparellament bomba a la Copa Juvenil

El sorteig ha estat capritxós i ha volgut que el Barça s'hagi d'enfrontar a l'Aljucer ElPozo FS als quarts de final de la Copa d'Espanya Juvenil que es jugarà a Cartagena. Els blaugranes s'enfrontaran a un dels rivals més complicats a la primera ronda i tindran un camí difícil per aconseguir el títol. Si passen, els espera a les semifinals el guanyador del CD Universitat de Màlaga-Sala 10.

L'Aleví, a brillar a Europa

L'aleví blaugrana jugarà aquest cap de setmana l'European Futsal Cup, un torneig internacional amb presència de clubs importants com l'Arsenal, Juventus, Olympic de Lió, Benfica, l'Olymipique de Marsella, Stuttgart i Slavia de Praga entre d'altres. La competició tindrà un format molt dinàmic amb partits ràpids i atractius, on els blaugranes buscaran arribar tan lluny com sigui possible en un cap de setmana ple de futbol sala.

AleviFutsal

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut