Barça B – Software DELSOL Mengíbar (1-3): La sort no acompanya

Barça B – Software DELSOL Mengíbar (1-3): La sort no acompanya

Tot i dominar gran part del partit, els blaugranes cauen davant un aspirant a l’ascens

Els blaugranes afrontaven el partit sense tres joves jugadors com Povill, Cerón i Lluch que han debutat amb el primer equip, a la fase de classificació de la Champions de futbol sala. Els de Mengíbar arribaven a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en segon lloc i sent un dels clars candidats a l’ascens. En el primer temps, el Barça B va tenir el domini del partit però els visitants van aprofitar millor les oportunitats per avançar-se per 0 a 2. Ens els segons 20 minuts, la sort no va estar del costat blaugrana i no van poder puntuar.

Domini sense recompensa

Primers minuts d’equilibri i minuts vistosos de joc, els que veien a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Tots dos equips cercaven tenir el control de la pilota però les dues primeres ocasions eren blaugranes i feien lluir-se al porter visitant Valiente. El Barça B agafa el control i un xut de Rachid, en el minut 8, anava al pal de la porteria andalusa.

Els de Xavi Closas, entrenador blaugrana, tancaven encara més el Mengíbar. Peña feia lluir de nou al porter visitant, en un xut llunyà en el minut 12. Amb un pilota recuperada, gràcies al treball defensiu, el local Sancho tornava a posar a prova a Valiente. Domini local però el gol no arribava. En el minut 15, el barcelonista Daniel s’havia de retirar lesionat. En el minut 17, un xut creuat de Rufino fregava el pal de la porteria de Software DELSOL Mengíbar i el mateix Rufino no encertava a obrir el marcador en el minut 18.

En els darrers minuts, els de Jaén van inquietar la porteria del blaugrana Óscar i Vera, en el minut 18, obria el marcador d’un potent xut (0-1). La sort no estava del costat blaugrana i una pilota llarga, la introduïa el visitant Colacha, de cap, dins la porteria blaugrana a cinc segons pel descans.

Massa càstig

A l’inici de la segona part, els de Jaén es trobaven més còmodes sobre la pista i teníem més control que en el primer temps. Però les seves ocasions eren ben resoltes pel porter blaugrana Óscar. La reacció blaugrana arribava i Jesús Sancho, en el minut 27 marcava el primer gol local i posava el partit en una nova dimensió (1-2).

El Barça B tornava a prendre la iniciativa en el joc i tornava a tancar a l’equip andalús darrera. Les ocasions eren blaugranes i el Mengíbar es veia obligat a defensar-se amb ordre i amb les intervencions, de nou, del porter Valiente.

Els visitants es reposaven i tornaven a posar en perill la porteria local. S’entraven en els 5 darrers minuts i tot podia ocórrer a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La 5à falta blaugrana arribava en el minut 37 i el Mengíbar posava pressió sobre els joves blaugranes fent lluir, de nou a Óscar. En el mateix minut, el Barça B apostava pel porter jugador. Quant més pressionaven els blaugranes, el visitant Colacha rebia una pilota provinent d’un rebot, i des de la seva pròpia pista, marcava el definitiu 1 a 3.

Aquí poden consultar les dades del Barça B – Software DELSOL Mengíbar (1-3)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut