Teresa Basilio Monné

Delegada de Cultura de la Junta Directiva del FC Barcelona
Teresa Basilio.jpg

Teresa Basilio (Barcelona, 18 de febrer del 1964; sòcia 133.315) és llicenciada en Dret i sòcia fundadora de CLT, Connecting, Leading & Team, consultoria especialitzada en dinàmiques de cohesió i motivació d’equips professionals. Amb anterioritat ha exercit els càrrecs de CFO i COO a la distribuïdora de marques internacionals de moda Batlady, SL, ha treballat com a headhunter a Master Consulting i ha estat gerent de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya. També ha exercit com a advocada, primer en dret internacional i després en gestió i planificació de successions.

Ha complementat els seus estudis amb diversos postgraus: Dret Europeu pel Col·legi d’Europa de Bruges (Bèlgica); Comerç Exterior; Economia per a Advocats i Suficiència Investigadora per la UB. A l'IESE ha seguit el Programa de Direcció General i el de Dones en Consells d'Administració. En l'actualitat està a punt de graduar-se en Psicologia per la UOC.

Des del seu nomenament com a delegada de Cultura de la Junta Directiva del FC Barcelona participa en el Jurat del Premi Internacional Vázquez Montalbán i en els Diàlegs de Futbol i Economia que s'organitzen amb la Fundació Ernest Lluch. Ha liderat la negociació i posada en marxa de convenis, entre d'altres, amb el Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya, l'Institut Ramon Llull, així com amb Biblioteques de Barcelona. També ha promogut l'organització d'activitats culturals per als socis en els desplaçaments de la Champions League.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut