QUÈ ÉS EL SEIENT LLIURE?

El club posa a disposició dels socis que tenen abonament Complet, abonament Lliga, o bé abonament de bàsquet, que no poden assistir a algun partit, el servei del Seient Lliure que els permet alliberar la seva localitat per tal que un altre barcelonista pugui utilitzar-la.

 

 

ABONATS AL FUTBOL

Tots els socis d’una mateixa zona cobren el mateix import, independentment del preu de venda de la localitat. L'import total de la zona es reparteix equitativament entre tots els abonats, 50% pel Club, i 50% pels abonats, un cop deduïdes els despeses i l'IVA.

Com a màxim es podrà cobrar un 95% del preu de l’abonament, tant en la modalitat ‘bossa’ com en la modalitat ‘ingrés’.

Alliberament del seient abans de les 72 hores de l'inici del partit. 

Els abonaments alliberats en un període superior a les 72 h abans de l’inici del partit tenen el cobrament garantit i sempre cobraran, encara que la seva localitat no s’hagi venut. En aquest cas podrà triar la modalitat de cobrament que prefereixi:
- Modalitat ‘bossa’: els diners que es guanyen, no s’ingressen al compte bancari, sinó que s’acumula l’import, i al final de temporada es descompta del preu de l’abonament de la propera temporada.
Modalitat ‘ingrés’: aquesta modalitat només s’aplica en cas d’alliberacions que es facin abans de 72 hores de l’inici del partit. En aquest cas es fa l’ingrés al compte bancari dins dels primers 5 dies després del partit.

Ambdues opcions comptaran amb un límit del 95% del preu de l’abonament.

Alliberament del seient a menys de 72 hores de l'inici del partit

Aquells socis que alliberin el seu abonament per sota de les 72 h només cobraran en cas que la localitat hagi estat venuda.
Com a màxim es podrà cobrar un 95% del preu de l’abonament.

 
ABONATS AL BÀSQUET

Per a aquells partits en què el soci abonat al Bàsquet alliberi la localitat, i exclusivament en el cas que s’hagi venut, el club acumularà el saldo d’estalvi (el 50% del preu al que s’hagi venut l’entrada, un cop descomptat l'IVA i les despeses de gestió), que es descomptarà en la renovació de l’abonament de la temporada següent.

Aquesta modalitat té el límit del 90% del saldo d’estalvi.

El Club comercialitza totes les entrades de la millor manera que pot mitjançant tots els canals de venda dels que disposa. Així doncs, no totes les entrades que s’alliberen es poden visualitzar a la web de venda d’entrades, ja que es poden comercialitzar per altres vies o col·lectius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut