PACK DOBLET GENER

PACK DOBLET GENER

No deixis escapar el regal perfecte per aquest Nadal. Oportunitat única. 2 partit del 1er equip Masculí a un preu irresistible. Molt poques entrades disponibles. Per 44€ tot el pack! PVP 88€. Tant sols 22€ per partit! 

Pack amb un 50% de descompte respecte el PVP. DONA’T PRESSA, HI HA EXISTENCIES MOLT LIMITADES! 

Es garanteixen entrades juntes* i la millor localitat disponible de la zona que escullis, al millor preu! A més aquest any et farem arribar les entrades automàticament al teu email. No ho pensis més! Unitats limitades.

Zones Preu sense pack Preu amb Pack 30% dte.
Tribuna 1 288 € 144 €
Tribuna 2 260 € 134 €
Lateral 1 228 € 114 €
Lateral 2 208 € 104 €
Corner 1 133 € 67 €
Corner 2 123 € 62 €
Gol 1 98 € 49 €
Gol 2 88 € 44 €

 

Quins partits inclou el pack?

Aquest pack inclou 2 partits a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (Villarreal i Osasuna).

Mecànica de compra

Fes clic al botó de compra, selecciona la quantitat de packs que vols adquirir (Es garanteixen entrades juntes * fins a 6 packs adquirint-ne el mateix procés de compra), la zona del pack que prefereixis, afegeix les teves dades i finalitza el procés de compra.
 
Un cop comprat el pack rebràs un correu electrònic de confirmació amb el resum de la compra, informant del mètode de lliurament d'entrades (En general, seran enviades per e-mail a 24h de cada partit al correu electrònic del comprador) i facilitant un localitzador per poder identificar el pack. 

Condicions de compra

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlida fins a esgotar existències. Promoció només aplicable al web del Club (Fcbarcelona.cat).  

Què entenem per entrades juntes? 

Sempre mirarem d'assignar les entrades en parelles, en la millor opció disponible en cada moment. Opcions més probables en ordre d'assignació per ordre:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut