TOP 5 EUROLLIGA

TOP 5 EUROLLIGA

PREUS:

 

Zones Preu sense pack Preu amb pack
Zona 4 148€ 104€
Zona 3 inferior 200€ 140€
Zona 2 inferior 320€ 224€
Zona 1 inferior centre 456€ 319€

 

 

Dates

Data & Hora Fecha
15 de desembre - 20:30 EA 7 EMPORIO ARMANI MILAN
10 de gener - 20:30 OLYMPIACOS PIRAEUS
1 de març - 20:30 AS MONACO
14 de març - 20:30 PARTIZAN MOZZART BET BELGRADE
4 d'abril - 20:30 MACCABI PLAYTIKA TELAVIV

 

Puc compartir les entrades del pack?

Si, les entrades dels packs no són unipersonals, una vegada es reben a l'email del comprador es poden reenviar a qualsevol familiar o amic, si la persona que les ha adquirit no pogués assistir a algun dels partits.  

Mecànica de compra

Clica al botó de compra, selecciona la quantitat de packs que vols adquirir (es garanteixen entrades juntes* adquirint fins a 6 packs al mateix procés de compra) la zona del pack que vulguis, afegeix les teves dades i finalitza el procés de compra.


Una vegada comprat el pack rebràs un email de confirmació amb el resum de la teva compra, informant de mètode d’entrega de les entrades. (Generalment, s’envien per email a 24 h-48 h de cada partit al correu electrònic del comprador) i es facilitarà un localitzador per poder identificar el pack.

Nota: Tot i que és molt poc probable, en casos excepcionals l’entrega de les entrades d’alguns dels partits del pack es podria allargar fins a 3 h abans del partit.


Per a qualsevol dubte o consulta pots contactar amb nosaltres a: oab@fcbarcelona.cat.

Condicions de compra

Promoció no acumulable a altres ofertes. Vàlid fins a esgotar existències. Promoció només aplicable a la web del Club (Fcbarcelona.cat).

Què s’entén per entrades juntes?*


Sempre mirarem d’assignar les entrades per parelles, a la millor opció disponible a cada moment. Tot i que és poc probable, hi ha una mínima possibilitat que els partits d’alta demanda depenent del volum d’alliberacions i la dinàmica del “seient lliure” del FC Barcelona només puguem assignar entrades individuals tot i que totes estaran a la mateixa boca o tan juntes com sigui possible.

Opcions més probables en ordre d’assignació per ordre:

Asientos last 2022-02-22 104219

Devolució parcial en cas de no classificació

En l’adquisició de packs que tenen partits inclosos que depenen de la trajectòria esportiva de l’equip, el club farà la devolució parcial de l’import dels partits que, per raons esportives, no hagi fet falta jugar en cas de que es produeixi tal circumstància. Un exemple seria l’hipotètic tercer partit de quarts de final d’ACB en cas de classificació en 2 partits i/o altres situacions del mateix tipo, o també en cas de no classificació per les fases finals de les respectives competicions (Playoff ACB o Playoff Eurolliga, o algun dels partits inclosos en els respectius packs ) si es donessin les circumstàncies que l’equip no arribes a aquestes fases de les competicions. L’import de la devolució seria el resultant de dividir l’import del pack entre el número de partits inclosos al mateix i multiplicar el resultat pel número de partits no disputats.

Estalvia't les despeses de gestió**

Amb la compra del teu pack d’entrades només abonaràs una sola vegada les despeses de gestió, d’aquesta manera t’estalviaràs les despeses de gestió que s’abonen en la compra de cada entrada individual (2,5€). Per posar un exemple pràctic, en la compra de dos packs de 8 partits cadascun, si aquestes entrades haguessin estat adquirides de forma individual s’hagués hagut d’abonat un total de 16*2,5€= 40€ en despeses de gestió mentre que adquirint 2 packs de 8 partits únicament s’han d’abonat 5€, es a dir, hi ha un estalvi de 35€ en la teva compra del pack d’entrades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut