Codi d’Ètica i Conducta del FC Barcelona

Codi d’Ètica i Conducta del FC Barcelona

El FC Barcelona és “més que un Club”, i això significa ser una entitat de referència en tots els sentits, no només assolint l’excel·lència esportiva, sinó actuant de forma integra i respectant les lleis, les normes i els principis ètics en tot moment.
 
Per aquest motiu el Club s’ha dotat d’un Codi d’Ètica i Conducta que reflecteix les nostres expectatives pel que fa als comportaments que han de presidir qualsevol activitat de la que en som partícips.
 
Integritat, responsabilitat, transparència, respecte, esforç, treball en equip, ambició i humilitat són els valors ètics que constitueixen la nostra senyal d’identitat i que, conseqüentment, s’estableixen i es desenvolupen al nostre Codi d’Ètica i Conducta.
 
Els nostres valors serveixen com a referència per a tot el personal del Club, així com també per a aquelles persones o entitats amb qui ens relacionem habitualment.
 
D’aquest manera, el Codi d’Ètica i Conducta del FC Barcelona mostra el compromís del Club per al compliment de la llei aplicable i dels més alts estàndards ètics, amb l’objectiu de continuar mantenint la confiança i respecte dels nostres socis, seguidors, clients, proveïdors i institucions.
 
Igualment, el FC Barcelona dedica grans esforços a conscienciar sobre la importància d’una conducta ètica i garanteix que tots els seus membres reben una formació adequada per tal d’incorporar aquests comportaments ètics en el seu dia a dia.
 
En aquest sentit, el Codi no pot comprendre la totalitat de situacions i eventuals conflictes que puguin produir-se a l’activitat diària del Club i, per aquest motiu, en cas de dubte, encoratgem a acudir al/a la Chief Compliance Officer per mitjà del Canal de Compliment Normatiu i Ètic sempre que es necessiti recolzament i consell.
 
Consulta el Codi d’Ètica i Conducta del FC Barcelona

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut