Olivia Smart i Adrián Díaz segueixen fent história al mundial a Montpellier

Olivia Smart i Adrián Díaz segueixen fent história al mundial a Montpellier

Olivia Smart i Adrián Díaz segueixen fent història i amb una setena plaça a Montpeller (França) acaben una temporada brillant per a la parella de dansa nacional.

Van estar de rècord en l'Europeu i en els Jocs Olímpics, i en la cita amb el Campionat del Món han tornat a fer història amb una setena posició final que marca el millor resultat d'Espanya en dansa de sempre. Amb 194'63 punts, l'equip que entrena a Montreal ha aconseguit un Top 10 mundial per primera vegada per a la dansa espanyola, la qual cosa farà que en 2023 siguin dues les places per a l'equip nacional.

En la final del Mundial, Olivia i Adrián no han tingut el seu millor programa amb alguna fallada en elements on solen treure puntuacions tècniques més altes, però han salvat amb una més que digna actuació per a aconseguir els 115'23 punts amb la seva versió de 'La Màscara del zorro' en la dansa lliure, que els ha fet baixar una plaça fins la setena plaça definitiva.

Després del seu pas per França, tots dos tanquen una temporada 2021-22 inoblidable on han estat Top 4 europeu, Top 7 mundial i diploma olímpic, a més d'aconseguir la seva primera medalla en un ISU Gran Premi de patinatge.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut