L'UNES Barça, campió de la Lliga Catalana!

Els blaugranes tanquen el títol davant el Girona (78-37)

L'UNES Barça ha tancat la temporada amb un títol: la Lliga Catalana. Els blaugranes han aconseguit proclamar-se vencedors després d'un triomf sòlid en l'última jornada de la competició, davant el Bàsquet Girona (78-37), per acomiadar el curs de la millor manera possible.

L'equip ha rebut el trofeu que l'acreditava com a campió davant l'afició, al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

L'UNES Barça ha sortit molt concentrat al parquet des del primer minut, conscient que hi havia un títol en joc. Els d'Òscar Trigo han trobat bones posicions de tir al primer quart i han ofegat el Girona amb una defensa a tota la pista que acabaria marcant el partit. Tot i alternar rotacions, els blaugranes han marxat al descans amb un còmode 40-21, però havent encaixat 15 punts al segon període.

La defensa ha tornat a aparèixer al tercer quart, on el Girona només ha pogut anotar cinc punts. L'últim període ha servit per repartir minuts i gaudir de l'últim tram de joc d'una temporada on l'equip ha sumat aquest títol i va arribar a la Final Four de la Primera Divisió Nacional.