Barça Stadium Tour & Museum

Barça Stadium Tour & Museum

Pàgina web oficial
Sense costos de gestió
Estalvia't la cua
Compra 100% segura

Tour & Museu

 

matchdaytour_cne8
Spotify Camp Nou Tour
Descobreix l’emoció que es viu al Spotify Camp Nou durant un Tour pels racons més emblemàtics de l’Estadi: Graderia, terreny de joc, vestuaris de l'equip visitant, túnel de vestidors, sala de premsa, zona mixta, banquetes... Sent la màgia del Spotify Camp Nou des de la gespa de l’estadi i ara, podràs seure a la banqueta del primer equip! Només fins al 28 de maig!
Tria la teva experiència
Museu FC Barcelona
Museu FC Barcelona
Rememora la història del Club al Museu del FC Barcelona: Jugadors, partits, trofeus i objectes que han fet vibrar a milions d’aficionats arreu del món. Zona audiovisual i instal·lacions multimèdia. Espai Messi. Galeria de trofeus. Copes d'Europa. Només fins al 28 de maig!
Tria la teva experiència
Immersive Tour IMG 1
A partir de juny 2023 – Nou Barça Immersive Tour
A partir de Juny, el nou BARÇA IMMERSIVE TOUR conviurà durant uns anys amb les obres del futur Spotify Camp Nou i, per tant, serà el principal espai de referència des d’on els aficionats de Catalunya i d’arreu del mon podran seguir coneixent l’essència del Barça.  Una exposició repleta de contingut emotiu, que acaba en un gran espai audiovisual immersiu, recreant totes les sencacions que es viuran al nou estadi i que, en conjunt, fan del Barça Més Que Un Club.
No t’ho perdis!
Comprar entrades Més informació

Relacionat

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut