Organització

Organització

Comissió Social

La Comissió Social és una entitat que col·labora amb la Junta Directiva i que està destinada a desenvolupar, especialment, activitats dins de l’Àrea Social

L’Àrea Social del FC Barcelona assumeix les funcions de manteniment, impuls i desenvolupament de les relacions del Club amb les Penyes Oficials del FC Barcelona.

La Comissió Social és una entitat que col·labora amb la Junta Directiva i que està destinada a desenvolupar, especialment, activitats dins de l’Àrea Social.

La funció principal d’aquesta comissió és la de representar el FC Barcelona en els diferents actes i activitats –tant socials, institucionals o esportives que així ho requereixin- com a ambaixadores del Club.

Un dels seus objectius és el de transmetre i fomentar el sentit i els valors històrics del barcelonisme, així com el civisme, la integració social, l’esportivitat, la solidaritat, la democràcia, la catalanitat, la universalitat i altres aspectes que reflecteixen el compromís del FC Barcelona amb la societat.

La Comissió Social està formada pels següents membres: Francesc Adell, Oriol Andreu, Ferran Beltran, Àlex Bochaca; Jordi Brull, Gabriel Cid, Jordi Costa, Genís Dalmau, Jaume Forés, Xavier Galí, Vicky López, Francesc Llobet, Jaume Macià, Maila Madolell, Francesc Martí, Mateu Mas, Xavier Meda, Ignasi Montagut, Enric Nadeu, Josep Maria Nogués, Lluís Pérez, Jesús Pont, Josep Maria Pons, Jordi Pueyo, Rosendo Romero, Sergi Sabaté, Jordi Solé, Lluïsa Solé, Àlex Terés i Núria Vilageliu.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut