Nous maniquins a les Barça Store per la diversitat i la inclusió

Nous maniquins a les Barça Store per la diversitat i la inclusió

En cadira de rodes, amb pròtesis, implants coclears i ulleres, o de talla gran són algunes de les novetats

El FC Barcelona avança en el seu compromís amb la diversitat i la inclusió amb la presentació de nous maniquins inclusius a les seves botigues. Aquesta acció té com a objectiu reflectir la diversitat existent en la nostra societat representant la varietat de cossos, habilitats i discapacitats.

Històricament, els maniquins han representat un ideal de bellesa, perpetuant estereotips i excloent moltes persones que no s’hi sentien representades. El FC Barcelona vol reafirmar que la pràctica de l’esport és beneficiosa per a tothom sense importar la condició física que es tingui.

Des d’avui a les Barça Store de l’Spotify Camp Nou, Passeig de Gràcia, Canaletes, La Maquinista i Madrid s’hi podran trobar, totalment integrats, maniquins amb cadira de rodes, amb pròtesi de cama i de braç, maniquins amb ulleres graduades esportives i implants coclears, així com de talla gran.

Una aposta que ha arribat per quedar-s’hi

Aquesta iniciativa, impulsada pel departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del Club, de la mà de les àrees de Barça Identity i BLM, té la missió d’integrar d’una manera natural l’evolució de la societat actual amb la representació de nous maniquins que s’ajusten més a la diversitat real, per tal que més persones s'hi sentin incloses i donar així el missatge que la roba d’esport i la moda és per a tothom.

Lluny de tractar-se d’una acció puntual, els maniquins inclusius s’inclouran a totes les Barça Store i passaran a formar part de la imatge d'aquestes d’ara en endavant.

El FC Barcelona en el Mes Europeu de la Diversitat

Un any més el FC Barcelona celebra el Mes Europeu de la Diversitat, que té lloc cada mes de maig en tota la Unió Europea per conscienciar sobre la importància de la diversitat i la inclusió al lloc de treball i a la nostra societat. El departament de Diversitat, Equitat i Inclusió del Club impulsa projectes implicant altres àrees amb l’objectiu de promoure la comunicació inclusiva, el reconeixement de les singularitats i les diferències de cada individu i l’accessibilitat. I si bé el FC Barcelona treballa per la diversitat durant tot l'any, en el Mes Europeu de la Diversitat redobla conjuntament els esforços per visibilitzar-la encara més.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut