Primer partit de Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Primer partit de Lliga a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

El Club anima als socis, sòcies i la resta d’afició a acudir aquest diumenge al Barça-Cadis i recomana seguir les indicacions de mobilitat que ja es van posar en marxa amb motiu del Torneig Joan Gamper per facilitar l’accés i la sortida fluida del recinte

El FC Barcelona s’enfrontarà aquest diumenge (19.30 h) al Cadis en el partit corresponent a la segona jornada del campionat de Lliga i en el que serà el debut dels blaugranes com a amfitrions a l’Estadi Olímpic Lluís Companys en aquesta competició.

Serà doncs una nova oportunitat perquè els socis, sòcies, aficionats i aficionades acudeixin a la que serà la seva nova llar fins al novembre del 2024 per tal d’animar l’equip de Xavi. En aquest sentit, el Club recomana seguir una sèrie d’indicacions de mobilitat per facilitar l’accés i la sortida fluida tant a la muntanya de Montjuïc com al recinte esportiu.

mini_Barça-Cadis-CAT-web

Tal com va succeir en el primer partit a l’Estadi Olímpic amb motiu del Torneig Joan Gamper davant el Tottenham, aquest diumenge es tornarà a activar el Pla de Mobilitat que han treballat el Club i l’Ajuntament de Barcelona per a aquelles persones que s’hagin de desplaçar a Montjuïc els dies de partit.

Entre les recomanacions consta la de desplaçar-se amb antelació. Les portes de l’Estadi Olímpic s’obriran al públic una hora i mitja abans del partit i l’accés en vehicle privat a la muntanya estarà restringit. A la zona més propera a l’estadi no s’hi podrà circular i a l’entorn de l’Anella Olímpica només hi podran accedir els vehicles de quatre rodes que disposin d’acreditació. La Guàrdia Urbana retirarà els vehicles estacionats en zones no habilitades. En el cas de les motos, fins a un màxim de 3.500 motos podran accedir-hi i aparcar a zones properes a l’estadi.

Pel que fa al públic que vagi a veure el partit, es recomana que accedeixi a l’estadi a peu, en transport públic o en bicicleta, i evitar, en la mesura que sigui possible, el vehicle privat.

També es demana al públic assistent que es descarregui l’entrada prèviament i que accedeixi per l’accés i la porta corresponents. Per últim, cal recordar que no hi haurà zona de consigna.

Activitats lúdiques al voltant del partit

Per tal de gaudir d’una jornada festiva, el Club ha organitzat una sèrie d’activitats lúdiques al voltant del partit que inclouen la participació de l’speaker per dinamitzar durant l’estona prèvia al matx i durant la mitja part, l’actuació d’una DJ que punxarà música en directe des de la balconada entre el Gol Sud i la Tribuna, així com l’actuació d’un grup de percussió que a ritme de batucada recorrerà les graderies de l’estadi durant l’hora i mitja prèvia a l’inici del matx. D’altra banda, en una de les entrades de l’Estadi Olímpic també hi haurà un estand on els aficionats i aficionades es podran pintar la cara amb motius blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut