El trasllat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys permetrà adquirir un passi de temporada als abonats actuals

El trasllat a l’Estadi Olímpic Lluís Companys permetrà adquirir un passi de temporada als abonats actuals

Com va passar durant la pandèmia, els socis i sòcies amb un passi de zona per a Montjuïc hauran de sol·licitar la seva localitat abans de cada partit

Elena Fort, vicepresidenta institucional del FC Barcelona, ha donat a conèixer el model d’aforament i accés a l’Estadi Lluís Companys, que s’aplicarà la temporada vinent en els partits que el primer equip del Barça jugarà a l’estadi olímpic a causa de les obres de l’Espai Barça que se celebraran a l’Spotify Camp Nou.

El canvi d’escenari que comporta el trasllat dels partits a l’estadi de Montjuïc obliga a establir un nou model d’aforament i de funcionament totalment diferent del que s’aplica a l’Spotify Camp Nou. Tenint en compte que les localitats disponibles al Lluís Companys es redueixen a un total de 49.472 espectadors, i per tant no hi cap tothom, els socis i sòcies amb abonament a l’Spotify Camp Nou veuran suspesa la seva condició d’abonat fins que es pugui tornar a l’Estadi. No obstant això, s’ofereix amb caràcter preferent a tots els abonats actuals la possibilitat de comprar un passi de temporada per a una zona de l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Preus per zona

En el nou escenari desapareix la tercera graderia i el repartiment de zones se simplifica a 6 zones, entre les quals apareix la Zona Córner, que no existeix a l’Spotify Camp Nou, amb un preu intermedi entre gol i lateral.

Els preus per un passi de temporada en aquestes zones són els següents: Gol Nord (723 €), Gol Sud (723 €), Córner Nord (905 €), Córner Sud (905 €), Lateral (1.002 €) i Tribuna (1.738 €).

Sense tercera graderia també desapareixen els preus de General, però es compensa l’oferta de preus molt baixos proposant passi social a zones amb visibilitat d’entre el 80% i el 100%.

Passi de temporada

Tota aquesta configuració del nou escenari dels partits del FC Barcelona la temporada vinent impedeix la renovació automàtica dels actuals abonaments dels quals es disposa a l’Spotify Camp Nou i, per això, els socis i sòcies abonades que vulguin continuar assistint als partits hauran de sol·licitar a partir de la primera setmana de maig i durant tot mes a través del web del Club, un passi de temporada en una zona determinada de l’Estadi Lluís Companys, independentment de la zona que tinguin a l'abonament de l'Spotify Camp Nou, sense seient fix, i amb inscripció partit a partit. 

Inscripció a cada partit i sense Seient Lliure

Igual que es va produir en els partits d’aforament restringit durant els mesos de pandèmia, el temps que el primer equip del FC Barcelona jugui a l’Estadi Lluís Companys deixarà de funcionar el servei de Seient Lliure, i tampoc hi haurà entrades i passaports infantils, ni passis per a penyes.

Aquells socis i sòcies amb passi de temporada hauran de sol·licitar prèviament, uns sis dies abans, la seva inscripció a aquell partit al qual desitgin assistir. En aquells partits que les peticions superin el nombre d’abonaments disponibles a cada zona serà necessari efectuar un sorteig per repartir les localitats sol·licitades, i aquells socis i sòcies no agraciats amb entrada tindran dret a percebre una part proporcional pel servei no prestat.

La vicepresidenta Elena Fort també ha informat que els diners acumulats pel Seient Lliure corresponent a la campanya 2022/23, es descomptaran de l'abonament de la 2024/25, quan es torni a l'Spotify Camp Nou.

Premi a la fidelitat

Els socis i sòcies abonats a l’Spotify Camp Nou la temporada 2022/23 que hagin assistit a més d’un 85% de partits durant aquesta temporada 2022/23, a la data d’obertura del formulari, tindran una preferència de 24 h/48 h d'antelació sobre la resta de socis i sòcies en el moment de poder triar zona per al passi de temporada.

Després de la celebració d’uns cinc partits a l’estadi de Montjuïc, el sistema assignarà automàticament les millors localitats dins la zona dels passis als socis i sòcies que assisteixin a un major nombre dels partits que se celebrin a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut