Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona vol desmentir continguts de la informació que avui dilluns 30 de gener del 2023 publica El Confidencial

El FC Barcelona vol desmentir continguts de la informació que avui dilluns 30 de gener del 2023 publica El Confidencial amb el següent titular: “El Barça relajó las condiciones de la obra del Camp Nou el mismo día que invitó a Limak”.

Concretament el FC Barcelona fa les següents apreciacions i correccions al contingut publicat:

"Y la única empresa invitada fue la constructora turca Limak. Invitada por el propio club blaugrana y que además resultó ganadora cinco meses después ofreciendo 950 millones de euros para la reforma del estadio. Fecha del pliego: el mismo 1 de septiembre. El mismo día que se invitó a la empresa se eliminaron las exigencias de precalificación". FALS

- En la nova licitació la principal finalitat del Club era incrementar la competitivitat del procés i es va comunicar la possibilitat de participar a altres empreses internacionals, com Limak o la francesa Vinci. Les mateixes empreses van ser convidades mesos abans de l’1 de setembre.

- En cap cas es va prescindir de la fase de prequalificació en la nova licitació. Totes les empreses participants, inclosa Limak, van haver de superar la fase de prequalificació, la qual va durar mesos, i els seus requisits no eren només de capacitat tècnica, sinó també econòmica. A totes aquelles empreses que van superar aquesta fase se’ls va enviar el plec de condicions el mes de setembre del 2022.  


“En el nuevo pliego del 1 de septiembre, las condiciones que se habían establecido en el proceso de precalificación habían desaparecido”. FALS

- Les condicions del plec de condicions de setembre del 2022 van ser diferents a les del 2017 i el procés de prequalificació en aquesta licitació va estar regulat en tot moment i controlat, tant internament com externament.

 

*El Confidencial ja va fer una rectificació de la informació publicada amb anterioritat el passat dilluns 23 de gener de 2023.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut