El FC Barcelona i el Futbol Sala culer, premiats a la 26a edició de la Festa de l’Esport Català

El FC Barcelona i el Futbol Sala culer, premiats a la 26a edició de la Festa de l’Esport Català

Elena Fort, Aureli Mas, Jordi Torras i Ferrao han estat els representants culers a l'acte d'aquests premis que atorguen conjuntament la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari SPORT

Aquest dimarts el FC Barcelona ha estat premiat amb dos premis en la 26a edició de la Festa de l’Esport Català. Uns premis que atorguen conjuntament la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el diari SPORT i que reconeixen diversos aspectes destacats de l'esport català durant l'any. Un acte que ha comptat amb la presència de la vicepresidenta de l'Àrea Institucional Elena Fort, el membre de la Junta Directiva i responsable del Futbol Sala, Aureli Mas, el coordinador del Futbol Sala, Jordi Torras i el jugador de la mateixa secció Ferrao. 

Premi a l'esperit esportiu

El Club ha rebut el Premi a l'esperit esportiu per l'acció del Club, promoguda per Juan Carlos Unzué, per donar visibilitat a l'ELA i alhora ajudant a recaptar fons amb el partit solidari disputat a l'Spotify Camp Nou entre el Barça i el Manchester City. 

Un total de 91.062 persones es van reunir a l’Spotify Camp Nou per fer força contra l’ELA, una malaltia neurodegenerativa que actualment no té cura. El Barça de Xavi i el Manchester City de Pep Guardiola van oferir un amistós dels que fan goig davant un agraït Juan Carlos Unzué, qui va promoure aquesta acció.

Premi al millor equip català

Per la seva banda, el Barça de Futbol Sala també ha estat premiat per la seva gran temporada. Cal recordar que en el curs 2021/2022 els culers han conquerit Lliga, Copa, Supercopa i la Futsal Champions League. Una temporada per emmarcar i a l'alçada de molt pocs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut