‘FC Barcelona, una nova era’, el documental esportiu amb més audiència al 2022 a Prime Video a Espanya

‘FC Barcelona, una nova era’, el documental esportiu amb més audiència al 2022 a Prime Video a Espanya

L’èxit en audiències de la docusèrie també és fruit d’una estratègia de llançament 360º que ha comptat amb un pla amb continguts adreçats a cada públic, utilitzant tant els canals digitals propis del Club, de Prime Video, així com altres canals externs

El FC Barcelona torna a triomfar i ho fa amb la docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era’, que va tancar el 2022 esdevenint el documental esportiu amb més audiència de l'any a la plataforma a Espanya. Produïda per Barça Studios, es va estrenar el passat desembre a nivell mundial, en exclusiva a través de Prime Video.

L’èxit en audiències de ‘FC Barcelona, una nova era’ és fruit d’una estratègia de llançament 360º que ha comptat amb un pla amb continguts adreçats a cada públic, utilitzant tant els canals digitals propis del Club com canals externs, i incloent una planificació que ha anat des de les dates prèvies a l’anunci fins el llançament de tots els capítols. L’altre ingredient clau ha estat, se’ns dubte, la implicació dels jugadors del primer equip masculí, el propi Xavi Hernández i fins i tot la Junta Directiva. Amb aquesta combinació de factors la docusèrie ha aconseguit arribar no només als aficionats i aficionades del FC Barcelona d’arreu del món, sinó també als fans del futbol en general i també als de Prime Video, tant pel que fa a l’àmbit estatal, com a internacional. 

Sobre ‘FC Barcelona, una nova era’

‘FC Barcelona, una nova era’ és una sèrie documental que descobreix les interioritats dels dos últims anys del Club vistos des de la perspectiva del primer equip. En aquesta línia, la docusèrie produïda per Barça Studios recull el procés de reconstrucció de la plantilla i la regeneració econòmica i institucional de l'Entitat. Una intrahistòria que comença quan el Barça va viure un dels resultats més dolorosos de la seva història amb el 2-8 de Lisboa davant el Bayern de Munic en els quarts de final de la Champions i finalitza amb la pretemporada 2022/23 i el fitxatge denous jugadors, encapçalats per Robert Lewandowski. 

Produïda per Barça Studios, la docusèrie ‘FC Barcelona, una nova era’ consta de cinc capítols de 30 minuts cadascun i es va estrenar el desembre de 2022 a nivell mundial en exclusiva a través de Prime Video. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut