El Barça homenatja Johan Cruyff amb una nova i exclusiva col·lecció de roba

El Barça homenatja Johan Cruyff amb una nova i exclusiva col·lecció de roba

Després de l’èxit del primer llançament amb la càpsula ‘Gallina de piel’, els culers podran lluir la ‘Col·lecció Barça Cruyff’, que reprodueix peces emblemàtiques inspirades en l’estil de la llegenda blaugrana

El FC Barcelona presenta una nova i exclusiva col·lecció de roba que vol retre homenatge a l’eterna figura de Johan Cruyff. Després de l’èxit del primer llançament amb la càpsula anomenada Gallina de piel, els culers poden tornar a lluir aquest orgull pel mític exjugador i exentrenador blaugrana gràcies a la Col·lecció Barça Cruyff de roba oficial del Barça, que reprodueix models emblemàtics, convertits en peces de moda streetwear, originals i còmodes.

El Club recupera el segell de Johan Cruyff, transmetent el seu llegat, i ho plasma també capturant l’essència del seu estil, ja que la manera com vestia i la seva elegant i carismàtica personalitat, eren també una via d’expressió de la seva filosofia de vida. Així, la col·lecció compta amb diferents peces representatives, com per exemple dessuadores amb caputxa on s’hi pot llegir “Johan Cruyff Barça” o, pels qui ho prefereixin, també hi ha l’opció sense caputxa. Així mateix, una altra peça de la col·lecció s’inspira en els pantalons de xandall que Cruyff portava als anys 70, i que es presenten acompanyats amb una dessuadora a conjunt.

També portant els colors blau i grana i el dorsal que lluïa en la seva etapa com a jugador, el número ‘9’, els aficionats i aficionades podran vestir una samarreta de carrer inspirada en una de les equipacions de l’època i una altra proposta amb una imatge estampada que recrea el llegendari moment de Johan Cruyff a l'Estadi quan, el 22 de desembre del 1973, l'icònic jugador holandès va volar per marcar un gol fonamental contra el porter de l'Atlètic de Madrid Miguel Reina.

Peces memorables per als més culers

D’altra banda, entre els models que inclou la Col·lecció Barça Cruyff, els culers podran tornar a trobar la rèplica exacta de la segona samarreta de color groc i amb la banda diagonal blaugrana que va vestir el Barça a finals dels anys 70, quan el Johan encara era a l’equip, elaborada amb el mateix teixit (cotó 100%) i que incorpora l’escut original de l’època. A la càpsula també s’hi inclou un polo, una dessuadora sense caputxa i altres propostes que ja formaven part del primer llançament, amb accessoris com una gorra, una cartera o una pilota vintage que incorporen altres frases molt reconegudes de Cruyff com són “el futbol es juga amb el cap i les cames són per ajudar-te”.

Per últim, els més culers podran recuperar la mítica catifa amb la frase “salid y disfrutad”, present també a l’Estadi en la sortida al camp del túnel de vestidors dels jugadors. Així, el Barça rememora la importància de Johan Cruyff en la historia blaugrana i celebra els moments èpics que encara posen la gallina de piel a tots els fans d’arreu del món.

Disponible a les botigues oficials i online 

Les peces estan disponibles en cotó i en polièster, segons el model, i destaquen per seguir un patronatge molt fidedigne al de l’època, així com els materials, colors i detalls. La línia es presenta en versió per a adult i estarà disponible a partir d’avui dimecres 14 de desembre. Precisament, el llançament de la col·lecció es fa en dia 14, a les 14.14 hores, per fer al·lusió al també mític dorsal que el crack holandès va lluir amb l’Ajax i la selecció holandesa.

La col·lecció està ja a la venda a les Barça Store del Camp Nou, Canaletes, Passeig de Gràcia, Westfield La Maquinista, Sagrada Família, La Roca Village i Aeroport de Barcelona T1, en espais dedicats a Johan Cruyff, així com a l’e-commerce del Club.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut