El FC Barcelona col·labora en la 29a edició del SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

El FC Barcelona col·labora en la 29a edició del SUNCINE, el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient

El Club participa en la nova edició, que se celebrarà entre el 2 i el 8 de novembre, conscienciant pràctiques sostenibles amb la campanya un ‘#GOLpelPLANETA’, protagonitzada per Alexia Putellas, Marcos Alonso, Caroline Graham-Hansen i Ingrid Engen

El FC Barcelona col·labora en la 29a edició del SUNCINE, Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, amb la campanya un #GOLpelPLANETA, protagonitzada pels jugadors dels primers equips masculí i femení de futbol blaugrana Marcos Alonso, Alexia Putellas, Caroline Graham Hansen i Ingrid Engen. Amb aquesta col·laboració s’enforteix la nova edició del festival que se celebrarà entre el 2 i el 8 de novembre a Barcelona i es podrà seguir presencialment, o mitjançant l'APP del Festival i a través del canal de televisió Betevé.

La campanya un #GOLpelPLANETA té com a principal objectiu unir l’esport i el medi ambient promovent accions de conscienciació per a la ciutadania. En aquest sentit, el Club i el festival SUNCINE aposten per proposar l’esport com un element de sensibilització en la lluita contra el canvi climàtic, la minimització dels residus mitjançant projectes d’economia circular, l’ús eficient de l’aigua, en favor de l’equitat i els drets de tots els éssers vius del planeta. Així, es donaran a conèixer pràctiques quotidianes més sostenibles dins les diferents disciplines esportives, per tal que es puguin dur a terme amb el menor impacte ambiental possible i reduint al màxim les empremtes de carboni que generen.

En aquest escenari, els jugadors i les jugadores blaugrana apareixen en un vídeo on llancen un missatge a favor de la sostenibilitat, les energies netes i la natura i posar fi així a les injustícies ambientals i socials, per uns mars i boscos més nets i sans, per la defensa de la biodiversitat, l’equitat i la inclusió de tots els éssers vius. D’aquesta manera, s’aposta per generar un canvi en positiu als clubs i societats, expressant un missatge de conscienciació a tots els ciutadans i ciutadanes.

En aquesta ocasió, la 29a edició del SUNCINE té lloc a pocs dies de l’inici de la Conferència de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic de 2022, que se celebrarà del 6 al 18 de novembre a Sharm El Sheikh (Egipte). El Club i SUNCINE se sumen així en aquesta lluita per un món més sostenible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut