L'exjugador Cesc Fàbregas dona suport a l'aliança d'UNCHR/ACNUR amb el FC Barcelona i la Fundació

L'exjugador Cesc Fàbregas dona suport a l'aliança d'UNCHR/ACNUR amb el FC Barcelona i la Fundació

A Milà s'han trobat l’exjugador blaugrana i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Dra. Marta Segú

L’aliança entre el FC Barcelona i la Fundació amb i l’UNHCR/ACNUR, l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats, s'ha visibilitzat  aquest dimarts a l’estadi Giuseppe Meazza de Milà, durant el partit de la tercera jornada de la Champions League entre l’Inter i el Barça, amb una trobada de l’exjugador blaugrana Cesc Fàbregas, col·laborador de l’agència humanitària i la directora general de la Fundació FC Barcelona, Dra. Marta Segú. Durant la trobada, tots tres han mostrat una samarreta blaugrana amb el logotip d’UNHCR/ACNUR al dors, que llueixen aquesta temporada els primers equips masculí i femení i l’equip Fundació Barça Genuine, gràcies a l’aliança que el FC Barcelona va formalitzar amb l’Agència de Nacions Unides el passat mes de juny a Ginebra.

Format a les categories inferiors del FC Barcelona, Cesc Fàbregas va retornar al Club la temporada 2011/12 després d’una brillant etapa a l’Arsenal anglès. Amb el Barça va conquerir un campionat de Lliga, una Copa del Rei i dues Supercopes d’Espanya durant les tres temporades que va jugar. Actualment juga al Como de la Serie B italiana.

L’aliança entre totes dues institucions i les diverses accions que es fan i es portaran a terme en el futur volen ser també gestos per llançar al món un missatge de solidaritat a favor dels més de 100 milions de persones, molt d’ells infants i persones joves, que s’han vist obligades a fugir dels seus països. La popularitat global del Barça i del poder de l’esport i del futbol poden posar de manifest amb més rellevància la difícil situació de les persones refugiades al món.

L'aliança amb UNHNR / ACNUR comportarà el treball conjunt amb la Fundació del FC Barcelona per implementar projectes a quatre països que acullen persones refugiades i desplaçades: Colòmbia, Uganda, Turquia i Malàisia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut