El Club ajorna el cobrament dels abonaments per donar opció a fraccionar-ne el pagament

El Club ajorna el cobrament dels abonaments per donar opció a fraccionar-ne el pagament

La Junta Directiva ha pres aquesta decisió davant el context econòmic actual i l’alt increment de l’IPC

La Junta Directiva reunida aquest dimecres a Olot ha decidit ajornar el cobrament dels abonaments a l’Spotify Camp Nou d’aquesta temporada, que estava previst inicialment per a aquest dijous 14 de juliol, tal com s’havia informat des del Club als  socis i sòcies abonats. Aquesta mesura s’ha adoptat davant el context econòmic actual, amb un important increment de l’IPC que té una repercussió en el preu dels abonaments per a la temporada 2022/23.

La Junta ha considerat que és necessari intentar mitigar aquest impacte en l’economia dels socis i sòcies abonats i per això ha començat a treballar opcions de pagament fraccionat de manera que afavoreixi i faciliti el finançament d’aquesta despesa. De la mateixa manera, també s’oferirà la possibilitat de fraccionar el pagament del carnet de soci previst per a principis del 2023. Cal tenir en compte que hi ha famílies que disposen de més d’un abonament i que el cobrament en un sol pagament suposa una important despesa en aquests moments.

Per aquest motiu, aquest 14 de juliol no es passarà el cobrament tal i com s’havia anunciat, sinó que es demorarà per tal d’establir en breu un sistema que permeti ajustar-se amb l’opció del pagament fraccionat amb tota seguretat i agilitat.

Els socis i sòcies amb abonament seran informats degudament de les noves dates de cobrament i de la possibilitat de fraccionament en el pagament de la quota.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut