Laporta: “Prendrem mesures perquè no es torni a repetir la situació viscuda al Camp Nou”

Laporta: “Prendrem mesures perquè no es torni a repetir la situació viscuda al Camp Nou”

El president del FC Barcelona ha parlat després del partit contra l’Eintracht

El FC Barcelona ha caigut eliminat al Camp Nou contra l’Eintracht de Frankfurt, en els quarts de final de la Europa League. I, després del partit de tornada, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha comparegut davant dels micròfons de Barça TV.

 

El President ha lamentat que “aquest cop no hem pogut guanyar”, però que “s’ha d’acceptar”. “En el futbol aquestes coses poden passar i, tot i que estem tristos i empipats, ara hem de mirar endavant i intentar lluitar per la Lliga”, ha comentat, a més d’afegir: “Això continua. Ara hem de passar aquest mal tràngol i demanen que dilluns, aquest cop sí, vingui la gent al Camp Nou a animar l’equip”. 

Unes declaracions fetes, en part, per la situació viscuda a l’Estadi, amb nombrosos aficionats de l’Eintracht de Frankfurt presents a les graderies. “És una vergonya el que hem viscut aquí avui. No es pot tornar a repetir. Tenim gran part de la informació del que ha passat i ara necessitem temps per processar-la. Després prendrem mesures, les explicarem i mai més tornarà a passar, perquè és indignat”, ha etzibat el President. 

“No podem evitar determinades situacions, però a partir d’ara haurem de ser molt estrictes i mirar què s’ha permès per evitar-ho de cara al futur. Hem viscut una situació no desitjable. Com a culer em sento avergonyit i lamento molt el que he vist”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut