El Camp Nou disposa del 100% de l'aforament

El Camp Nou disposa del 100% de l'aforament

Els socis abonats sense excedència podran accedir amb el seu carnet d’abonament i utilitzar el seu seient habitual

El FC Barcelona rebrà diumenge l’Atlètic de Madrid (16.15 h) en un Camp Nou que podrà disposar del 100% del seu aforament per a socis i aficionats, d’acord amb les mesures anunciades pel Govern de Catalunya en relació amb la presència de públic als recintes esportius.

Anul·lada la sol·licitud d'entrades per a abonats

Amb tot l’aforament disponible, ja no és necessari limitar les entrades i, per tant, han quedat invalidades les sol·licituds que van formalitzar els socis i sòcies abonats per assistir a aquest partit contra l’Atlètic de Madrid. D’aquesta manera, s'haurà d'accedir a l’Estadi amb el carnet de l’abonament de la temporada 21/22 i tots els socis abonats sense excedència podran veure el partit des del seu seient habitual.

Els socis que hagin adquirit aquesta temporada un abonament llista d'espera, també hauran d’accedir a la seva localitat amb el seu nou carnet d’abonat.

Venda d’entrades

Pel que fa als socis sense abonament i a la resta d’aficionats, poden adquirir les seves entrades per a aquest partit a l'enllaç següent:

Com es va informar en el seu dia, aquesta temporada no s’activa el Seient Lliure en cap dels partits que se celebren al Camp Nou.

Mesures i recomanacions

Tot i disposar d’un 100% de l’aforament, i després de moltes setmanes sense futbol al Camp Nou, tots els assistents hauran de seguir una sèrie de recomanacions i mesures de seguretat. Des del Club es recomana arribar amb suficient antelació per evitar cues i facilitar l’accés a les localitats de forma fluida i sense aglomeracions a les entrades, i és obligatori l’ús de mascareta dins del recinte (és aconsellable fer servir la de tipus FFP2). 

Es podran consumir begudes a la graderia, però només es podrà menjar a la zona de restauració. Finalment, caldrà dirigir-se a la localitat pels accessos indicats al carnet o entrada, seguir en tot moment les indicacions del personal del Club i atendre la senyalització que hi hagi a la instal·lació.

  • Arribar amb suficient antelació
  • Accedir pels llocs indicats
  • Obligatori ús de mascareta (aconsellable tipus FFP2)
  • Menjar només a les zones de restauració
  • Seguir les indicacions del personal del Club i la senyalització de la instal·lació

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut