Llestos per al 50è aniversari del Palau Blaugrana

Llestos per al 50è aniversari del Palau Blaugrana

L’esdeveniment d’aquest dissabte serà el tret de sortida d’un any d’activitats i en les quals es retrà homenatge als equips, esportistes i professionals més destacats

Aquest dissabte 23 d’octubre el Palau Blaugrana compleix cinquanta anys i per commemorar-ho el FC Barcelona celebrarà un acte institucional privat a partir de les 10.45 hores. L’acte, que acabarà a l’Auditori 1899 amb un acte obert als mitjans a partir de les 11.45 hores (i que es podrà seguir en directe a través de Barça TV i Barça TV+), serà el tret de sortida d’un any d’activitats per posar en valorar aquest recinte. 

 

L’acte d’aquest dissabte comptarà amb una àmplia representació esportiva i institucional. El president Joan Laporta i diversos membres de la Junta Directiva hi seran presents, així com familiars d’Agustí Montal, president que va inauguració la instal·lació el 1971- i familiars dels arquitectes Francesc Cavaller i Josep Soteras. També hi seran representants dels equips actuals, els mànagers dels esports professionals, alguns dels esportistes que tenen la seva samarreta retirada al Palau, a més de representants institucionals, patrocinadors i membres de les comissions esportives del Club. 

mini_Creatividad-Palau50 nota

L’esdeveniment començarà descobrint una placa commemorativa al vestíbul de la Llotja del Palau i una foto de família a la pista del Palau Blaugrana. Posteriorment, els assistents es desplaçaran a l’Auditori 1899, on tindran lloc diversos parlaments en què es repassarà la història del Palau des dels diferents esports professionals que s’hi practiquen.  

Foto icònica dels quatre capitans

Abans d’aquest acte, s’ha fet al Palau Blaugrana una foto amb els quatre capitans dels equips professionals de bàsquet (Pierre Oriola), handbol (Gonzalo Pérez de Vargas), futbol sala (Sergio Lozano) i hoquei patins (Aitor Egurrola). Una imatge icònica i en la qual s’ha pogut veure la bona sintonia entre tots ells. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut