L’Assemblea es reprendrà dissabte 23 a les instal·lacions del FC Barcelona

L’Assemblea es reprendrà dissabte 23 a les instal·lacions del FC Barcelona

Els 4.457 socis i sòcies compromissaris estan convocats per assistir a la represa de l’Assemblea, hagin assistit o no a la de diumenge

Finalment, la represa de l’Assemblea General Ordinària que es va suspendre aquest diumenge 17 d’octubre se celebrarà el proper dissabte dia 23 en una carpa davant del Palau Blaugrana. L’horari de la convocatòria serà, tal com es va anunciar, a les 15 h, en primera convocatòria, i a les 15.30 h, en segona. Abans, a les 13.30 h, se servirà un refrigeri a la Pista de Gel als socis i sòcies compromissaris.

Recordem que, atès el retard acumulat en el desenvolupament de l’Assemblea celebrada diumenge, i a petició dels compromissaris, en aplicació del que estableix l’article 29.7 dels Estatuts, la Mesa va acordar la seva suspensió. L’Assemblea es reprendrà en el punt de l’ordre del dia en què es va suspendre (Espai Barça. Aprovació, si escau, de l’obtenció del finançament necessari per dur a terme l’operació), i els 4.457 socis i sòcies compromissaris estan convocats per assistir a la represa de l’Assemblea, hagin assistit o no a la de diumenge.

Confirmació dels compromissaris

Tots aquells socis compromissaris, tant els assistents a l’Assemblea del passat diumenge com els que no hi van ser presents, que vulguin assistir a la represa de l’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona, que tindrà lloc el proper dissabte a partir de les 15 h en primera convocatòria i de les 15.30 h en la segona, han de confirmar la seva assistència a l'enllaç següent.

Disponibilitat de pàrquing

En aquesta ocasió, al no haver partit al Camp Nou el dissabte, els socis compromissaris podran disposar d’una zona d’aparcament dins la instal·lació blaugrana.

Refrigeri i descompte del 30% a la botiga

A més del refrigeri previ que es servirà a les 13.30 h a la Pista de Gel als socis compromissaris assistents, aquests també podran gaudir d’un 30% de descompte especial en la  en la compra de qualsevol dels productes que s'ofereixen a la botiga del Camp Nou. Per accedir al descompte caldrà mostrar l’acreditació de soci compromissari.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut