El Camp Nou acull per primer cop l'Assemblea de Compromissaris

El Camp Nou acull per primer cop l'Assemblea de Compromissaris

Aquest diumenge 20 de juny, un total de 4.457 socis i sòcies estan convocats per decidir sobre els comptes de l’exercici 2019/20 o les operacions de refinançament del Club, entre altres qüestions

La Tribuna del Camp Nou acollirà el proper diumenge, 20 de juny, l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària del FC Barcelona. Aquesta és la primera vegada que l’Estadi esdevé l’escenari d’una assemblea, que té previst el seu inici a les 15.00 hores en primera convocatòria, i a les 15.30 hores, en segona.

Hi estan convocats els socis compromissaris que van ser escollits per sorteig el juny del 2020 per un període de dos anys, i que juntament amb els socis de més antiguitat, els membres de la Junta Directiva, els expresidents del Club, els membres de les comissions estatutàries i els presidents de les Federacions Territorials de Penyes, sumen els 4.457 membres convocats a aquesta Assemblea de Socis del FC Barcelona.

L’Ordre del Dia de l’Assemblea consta d’onze punts, que es desenvoluparan al llarg de la jornada, i que s’iniciaran amb l’informe del president Joan Laporta.

Ordre del Dia

1 -  Informe del President

2 - Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2019/2020 segons comptes formulats, aprovats i signats en data 17 d’agost del 2020 per la Junta Directiva vigent en aquella data.

3 - Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2020/2021 aprovat en data 26 d’octubre del 2020 per la Junta Directiva vigent en aquella data.

4 - Aprovació d’operacions de refinançament del Club, amb un o més operadors, per import total de fins a 525 M€.

5 - Ratificació dels nomenaments de membres de la Junta Directiva d’acord amb el que disposa l’article 20.10 dels Estatuts.

6 - Ratificació dels membres de la Comissió Econòmica en virtut de l’article 20.10 dels Estatuts.

7 - Informe i aprovació de la proposta de reforma dels Estatuts. (A causa del canvi de data de l’Assemblea, aquest punt de l’ordre del dia queda sense efecte).

8 - Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.

9 - Informe antecedents, situació actual i, si escau, decisions sobre la SUPERLLIGA.

10 - Propostes de socis d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts.

11 - Torn obert d'intervencions.

Transformació de la Tribuna del Camp Nou

Aquest any l’Assemblea del FC Barcelona estrena un nou espai, i se celebrarà en el interior de l’Estadi. Els socis i sòcies compromissaris estaran situats a la Tribuna del Camp Nou, mentre que l’escenari de l’acte se situarà sobre la gespa, just davant de les banquetes dels equips. El muntatge de l’acte, que ja comença aquesta tarda, implica l’adequació d’una zona de la primera graderia de Tribuna amb l’objectiu d’atendre totes les mesures de seguretat i distanciament necessàries entre els compromissaris, així com per facilitar l’accés i la comoditat dels assistents.

Acreditacions, accessos i aparcament

La zona d’acreditacions estarà situada a l’esplanada de Tribuna, on els socis compromissaris s’hi podran dirigir a partir de les 14.00 hores, amb unes franges horàries recomanades que el Club farà arribar prèviament per correu electrònic. Un cop formalitzada la seva inscripció, a cada assistent se li assignarà una localitat i se li indicarà per on accedir-hi. El seient assignat és el que hauran de fer servir durant tota l’Assemblea, sense possibilitat de canvi.

Els compromissaris que es desplacin en vehicle propi podran accedir al recinte pels accessos 14 i 16, i podran estacionar dins del recinte del Camp Nou mentre hi hagi disponibilitat de places, ja que l’aforament és limitat. Els vianants podran arribar a l’esplanada de Tribuna a través dels accessos 9 (entrada pel Boulevard) i 15 (entrada per Arístides Maillol) del recinte blaugrana de les Corts.

No es permet que els compromissaris vagin acompanyats de persones que no puguin assistir a l’Assemblea. Com és habitual, aquells socis que necessitin ajuda en la seva mobilitat per arribar a la localitat que tinguin assignada, tindran a la seva disposició membres del servei T’Acompanyem, que comptarà amb la col·laboració de la Creu Roja.

Els assistents hauran de fer servir mascareta en tot moment, i hauran de respectar totes les mesures de distanciament i de seguretat requerides pels protocols fixats per les autoritats sanitàries. D’altra banda, en el decurs de la tarda, el Club posarà a disposició dels socis compromissaris ampolles d’aigua i  un petit refrigeri a tots aquells que ho desitgin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut