Més de 87.000 socis i sòcies estan cridats a votar presencialment el dia 7 de març

Més de 87.000 socis i sòcies estan cridats a votar presencialment el dia 7 de març

El Club ha enviat per correu electrònic tota la informació personal per poder exercir el vot en una de les sis seus electorals i la franja horària recomanada, que també es pot consultar al web del Club

Un total de 87.479 socis i sòcies estan convocats per votar a les eleccions a la presidència i Junta Directiva del FC Barcelona el proper diumenge 7 de març. Aquesta és la xifra del cens electoral presencial, a les sis seus que acolliran els comicis, que ha quedat configurat un cop ha finalitzat tot el procés del vot per correu i el de petició del canvi de seu de votació, i un cop restada la xifra de sol·licitants de vot per correu.

El cens electoral del Barça per a aquestes eleccions està format per 110.290 socis amb dret a vot, dels quals 22.811 van demanar votar per correu postal i que per aquest motiu ja no poden votar presencialment el proper diumenge.

Un total de 87.479 socis i sòcies estan convocats per votar a les eleccions a la presidència i Junta Directiva del FC Barcelona el proper diumenge 7 de març
Un total de 87.479 socis i sòcies estan convocats per votar a les eleccions a la presidència i Junta Directiva del FC Barcelona el proper diumenge 7 de març

Aquests 87.479 socis (el 79,3% del cens electoral) són els que, un cop finalitzat el termini per demanar un canvi de seu, han quedat distribuïts definitivament entre les sis seus ubicades a les ciutats de Barcelona (Camp Nou i Palau Blaugrana), Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra. La seu de Barcelona és on es concentra la majoria dels electors que podran votar presencialment, un total de 78.987 socis (el 89% del cens presencial) en els dos col·legis electorals del Camp Nou (101) i el Palau Blaugrana (10 meses), seguit per Girona (3.707 socis, el 5% del cens presencial en 5 meses), Tarragona (2.200 en 3 meses), Lleida (1.264 en 2 meses), Andorra (705 socis en 2 meses) i Tortosa (616 socis en 1 mesa electoral).

Informació amb les dades per votar

Aquest dilluns, tots aquests  87.479 socis amb dret a vot que no van sol·licitar el vot per correu han rebut un correu electrònic amb tota la informació personal necessària per poder votar a una de les sis seus establertes. Aquestes dades també es poden consultar a partir de l’1 de març en aquest web del Club, a Tràmits Online, accedint amb la Clau i Codi personal.

Ubicació i franges horàries recomanades

En aquesta informació, personalitzada per a cada soci, hi figura la seu on haurà de votar, l’adreça del col·legi electoral i el número i la ubicació de la mesa en què haurà de dipositar el seu vot, a més de la franja horària de votació recomanada per afavorir el repartiment d’afluència al llarg d’una jornada electoral que començarà a les 9 h i es tancarà a les 21 h.

Accés únicament als socis

En el cas dels socis de Barcelona que voten al Camp Nou o al Palau Blaugrana, la informació també inclou el accessos adequats per dirigir-se a la seva mesa, tant si s’accedeix a peu com en vehicle.

Per tal d’evitar una presència excessiva de persones a les instal·lacions, només podrà entrar al recinte el soci o sòcia que hagi de votar. En cas que sigui imprescindible venir amb acompanyant, aquest també haurà de ser soci.

Servei ‘T’Acompanyem’

Per a les persones amb mobilitat reduïda s’habilitarà al llarg de la jornada electoral el servei T’Acompanyem, que s’encarregarà de traslladar els socis a les seves meses corresponents sempre que sigui factible, o a les dependències de l’OAB, on hi haurà una mesa especial per a aquells socis amb dificultat de mobilitat.

Documentació necessària per votar

Documentació per accedir a la instal·lació: Només es podrà accedir a la instal·lació, tant a peu com en vehicle, amb el carnet de soci de l’any 2021 o 2020. No estarà permès l’accés a ningú que no sigui soci del FC Barcelona.

Documentació per poder votar: Per poder exercir el vot serà imprescindible portar el DNI, carnet de conduir o passaport en el cas d’estrangers. El carnet de soci no serveix per votar.

· Són vàlids fins al 13 de març del 2021 els DNI caducats a partir del 14 de març del 2020. Però aquesta pròrroga no és vàlida per als DNI amb la data de naixement posterior al 14 de març del 2002, per tant, aquests han d’estar en vigor.

· El carnet de conduir i el passaport han d’estar en vigor, i no tindran validesa els que tinguin la data caducada.

Mesures anti Covid-19

Les eleccions a la Presidència del FC Barcelona se celebraran seguint uns estrictes protocols per garantir la seguretat i la protecció de tots els socis i sòcies i el personal que participarà en l’operativa electoral. Totes les mesures adoptades han estat validades pel Procicat. En la comunicació que ha enviat el Club a tots els socis que podran votar també s’inclouen les indicacions de protecció contra la Covid-19 que s’han de complir. És obligatori l’ús de mascareta a tot el recinte, s’hauran de respectar les distàncies de seguretat i seguir les indicacions del personal del Club. No es podrà circular lliurement pel recinte i per tant només es podrà accedir per votar i no s’hi pot estar més temps del necessari.

Els socis també es poden descarregar el justificant que el FC Barcelona ofereix a aquells que requereixin desplaçar-se per efectuar la votació, perquè l’exercici del vot presencial es pugui fer de manera acreditada i, conjuntament amb el carnet de soci, suficientment identificada. El Club adverteix que el règim de mobilitat, d’autoresponsabilitat i les possibles limitacions que puguin regir al territori el dia 7 de març dependran en tot moment de les disposicions adoptades per la Generalitat i les autoritats sanitàries.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut