El Camp Nou estrena el seu nou tour virtual, en directe i des de casa

El Camp Nou estrena el seu nou tour virtual, en directe i des de casa

El Camp Nou Live Stream Tour s’ha creat per salvar les restriccions que imposa la pandèmia i donar accés als fans a una experiència lúdica de 45 minuts per només 5 euros

Les visites presencials al Museu del Barça i als indrets més atractius del Camp Nou continuen sense ser possibles a causa de les limitacions de la pandèmia, però, com a novetat, a partir del dia 8 de març aquestes instal·lacions es podran visitar de manera virtual i personalitzada des de casa, i des de qualsevol lloc del món.

Serà gràcies al Camp Nou Live Stream Tour, una nova proposta d’entreteniment digital que permetrà gaudir d’una ruta guiada interactiva de 45 minuts que recorrerà, en directe, diverses àrees del Museu i els espais més emblemàtics de l’Estadi. Des de les sales de trofeus amb totes les Champions; els racons de memorabilia amb objectes rellevants de la història del Club; passant per l’espai Messi i les seves Pilotes i Botes d’Or; a més dels grans atractius del Tour Experience: els recorreguts pel terreny de joc, les banquetes, el túnel de vestidors, la sala de premsa, etc. 

Visita exclusiva al vestidor del primer equip

Com a gran atractiu, aquesta nova oferta lúdica permetrà visitar virtualment espais que no es poden veure en el tour presencial habitual, com per exemple el vestidor del primer equip. Els visitants podran entrar a l’espai sagrat dels homes de Koeman i descobrir tots els racons que el conformen (la sala de fisioteràpia, la sala de xerrades tècniques, la zona d’aigües, etc.). Quins records personals pengen de les parets d’aquest espai? Com estan distribuïdes les taquilles dels jugadors? Aquestes seran algunes de les preguntes que es podran respondre després de fer aquest tour que també portarà els visitants al cercle central de la gespa del Camp Nou i a zones exclusives de la Llotja de l’Estadi, com la butaca del president, des d’on podran veure la panoràmica que s’hi divisa.

Les imatges de les visites guiades s'han enregistrat amb un smartphone d'OPPO. La marca és Global Partner del Club, una aliança que es va iniciar el 2015.

Entrades ja la venda per només 5 euros

El Camp Nou Live Stream Tour estarà disponible en sessions diàries de matí i tarda en català, castellà i anglès, a un preu de llançament especial de 5 euros per dispositiu. Els socis del FC Barcelona tenen un descompte del 20% en la compra de les entrades i els culers amb Premium Membership disposen d’una visita gratuïta cada dos mesos en anglès i castellà.

L’usuari ha de comprar els tiquets, que ja estan a la venda, exclusivament al web del Club.

Un cop adquirits rebrà un correu electrònic amb les instruccions i el codi d’accés per connectar-se des del dispositiu que desitgi (ordinador, tauleta o mòbil), en el dia i l’hora reservats. 

Amb vocació internacional

Un guia oficial del FC Barcelona liderarà el recorregut amb una càmera de visió subjectiva que es completarà amb la visió d’una segona càmera que el seguirà ininterrompudament durant tot el tour. La visita, a més de descobrir anècdotes curioses sobre el Club que el visitant segur que no coneix, permetrà veure els trofeus i els objectes exposats al Museu amb detall. També s’hi podran veure vídeos amb els gols i les jugades més emblemàtiques de la història recent del Barça i s’oferirà la possibilitat de fer preguntes via xat; el guia no dubtarà a comentar l’actualitat i interactuarà amb aquells usuaris més curiosos.

El producte està pensat per al públic local i també per a l’internacional. D’una banda, els socis i culers de casa nostra trobaran una iniciativa original per continuar gaudint del seu barcelonisme; també és una bona proposta per a les escoles, com a activitat de lleure per als alumnes; així com per a les empreses que desitgin fer un regal diferent als seus empleats o clients. D’altra banda, el Camp Nou Live Stream Tour té també vocació global i permet que fans d’arreu del món que no es poden desplaçar a Barcelona per les restriccions provocades per la pandèmia, puguin gaudir d’una de les atraccions turístiques més atractives de la ciutat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut