Golejada dels Barça Legends a Cali (4-0)

Els culers han guanyat amb autoritat contra una selecció de llegendes del Deportivo i l’América de Cali a l’Estadi Pascual Guerrero, en un partit amb un gran ambient festiu

Gran victòria dels Barça Legends a Cali (4-0). Els culers han superat amb gols de Saviola (2), Belletti i Ezquerro a un equip format per una selecció de llegendes del Deportivo i l’América de Cali en el primer dels dos partits que disputaran a terres colombianes. Cal recordar que el dijous 5, els barcelonistes jugaran a l’Estadi Nemesio Camacho de Bogotà contra els Colòmbia Legends (19.00 h, hora local, 01.00h hora catalana). El duel ha estat el primer dels Barça Legends en aquest 2020, i també ha suposat el debut de Carles Puyol amb l’equip.

Sentència a la primera

El matx ha constat de dues parts de 40 minuts, però els barcelonistes han deixat el duel sentenciat a la primera, on el ‘Chapi’ Ferrer ha sortit amb el següent onze: Vítor Baía, Belletti, Puyol, Nadal, Sergi Barjuán, Edmilson, Trashorras, Giovanni, Goikoetxea, Stoichkov i Saviola. Als set minuts de joc, Trashorras ha avisat amb un llançament al travesser, i només dos minuts després, arribaria el primer gol del matx: Assistència d’Stoichkov per Belletti, que des de la dreta i amb un xut creuat -rememorant el gran gol de la final de París- ha anotat el primer (1-0, minut 9).

Només 10 minuts després, gran jugada d’Stoichkov des de l’esquerra, centrada amb la cama dreta i Saviola dins l’àrea petita remata per anotar el 2-0 (minut 19). El vendaval ofensiu blaugrana no s’ha aturat i Ezquerro ha provocat un penal després d’unes mans dins l’àrea del defensor colombià. Saviola ha estat l’encarregat de transformar el llançament des dels 11 metres enganyant al porter i convertint el seu doblet (3-0, minut 30). Poc després, Trashorras ha fet lluir-se a Mondragón, que ha enviat a corner un gran xut de falta del migcampista blaugrana. Però tot seguit, Ezquerro ha tancat la golejada abans del descans: assistència de Geovani Silva i el gol del davanter de La Rioja (4-0, minut 36).

Ja a la segona part, els culers han sortit amb Angoy, Belletti, Puyol, Déhu, Okunowo, Edmílson, Trashorras, Sánchez Jara, Stoichkov, Giovanni i Rivaldo. Un segon temps ja sense pràcticament ocasions tret d’una bona aturada d’Angoy (minut 67), i en el qual Sergi Barjuán ha rebut targeta groga per protestar. Els darrers minuts han estat amb un joc molt més tranquil, on els culers han tingut menys ocasions i el marcador ja no s’ha mogut. Finalment, victòria dels Barça Legends en el primer amistós a Colòmbia, on la festa del futbol ha estat present durant tot el duel.