L’acte d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, el 27 d'agost

L’acte d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, el 27 d'agost

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària al Camp Nou, ho ha aprovat en una sessió en què s'han tractat les següents qüestions

La Junta Directiva ha aprovat que el dia 27 d’agost se celebri l’acte d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff, el primer equipament del nou Espai Barça. L’acte es durà a terme a partir de les 19.00 hores, amb una festa popular amb activitats d’animació al voltant de l’estadi, i tindrà com a element central la celebració d’un partit entre els equips sub-19 del FC Barcelona i l’Ajax d’Amsterdam, a partir de les 21.00 hores. En els propers dies el Club detallarà el programa complet d’activitats, així com el procediment fixat per poder-hi assistir. El dia abans, 26 d’agost, es farà l’acte d’inauguració de l’estàtua dedicada a Johan Cruyff a l’esplanada de la tribuna principal del Camp Nou.

A més a més, en la sessió ordinària que s'ha dut a terme al Camp Nou, s'ha tractat sobre les qüestions següents:

Reconeixement a Jordi Mestre

La Junta Directiva vol fer un reconeixement públic a la figura de Jordi Mestre, que ha format part de la Junta Directiva del Club des de l'estiu del 2010, quan sota la presidència de Sandro Rosell va ser nomenat directiu responsable del futbol formatiu, del Barça B i del Barça Femení. Des del gener del 2014 ha estat el vicepresident responsable de l’Àrea Esportiva, càrrec que va mantenir després de les eleccions del 18 de juliol del 2015, i des del qual va donar l’impuls definitiu a la professionalització del futbol femení. La Junta vol agrair a Jordi Mestre la seva aportació i la seva dedicació al Club durant tots aquests anys.

Barça TV. Nova etapa

La Junta Directiva ha estat informada de la nova etapa que enceta Barça TV aquesta temporada. Vint anys després de la seva creació, el Club continua apostant per la seva televisió com un mitjà molt eficaç per acostar l’actualitat blaugrana als socis i simpatitzants.

El rellançament de Barça TV suposa un pas de qualitat molt important i té, com a novetats més destacades l’emissió en alta definició (HD); una major difusió a Espanya gràcies al fet que el canal estarà disponible al paquet bàsic de les principals plataformes digitals; la disponibilitat a tot el món a través dels canals online del Club, i amb un servei de vídeo a la carta; la renovació de tota la identitat gràfica del canal; i la creació de nous continguts.

Tot plegat es desenvoluparà en el marc de les noves instal·lacions de Barça Studios, un espai de més de 2.000 metres quadrats a Sant Just Desvern, que inclou un plató de realitat virtual augmentada.

El nou projecte de Barça TV, que s’estrenarà coincidint amb el proper trofeu Joan Gamper,  forma part del Projecte Barça Studios, que centralitza la creació, producció i comercialització de tota l’oferta audiovisual del FC Barcelona.

Vint-i-cinquè aniversari de la Fundació Barça

Aquest dijous, dia 18 de juliol, es compliran vint-i-cinc anys de la creació de la Fundació Barça. Per aquest motiu la Junta Directiva vol expressar la seva satisfacció per la consolidació d’una entitat que s’ha convertit en una referència en el món del tercer sector i, especialment, en la defensa dels drets dels menors a través de l’esport. El vicepresident primer, Jordi Cardoner, ha explicat que properament s’exposarà el programa d’actes que es durà a terme en el decurs de la temporada per celebrar aquesta efemèride.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut