Compte enrere a Times Square per a la subhasta en viu de la primera obra d'art NFT del Barça el 29 de juliol a Sotheby's Nova York

Compte enrere a Times Square per a la subhasta en viu de la primera obra d'art NFT del Barça el 29 de juliol a Sotheby's Nova York

El president Joan Laporta i els jugadors Sergio Busquets i Pedri han estat testimonis en directe de l’espectacular anunci d’‘In a Way, Immortal’, amb Johan Cuyff com a protagonista, que s’ha projectat en 3D en dues pantalles gegants

La subhasta del primer NFT de la història del Club, l’obra d’art digital In a Way, Immortal, amb Johan Cruyff com a protagonista, se celebra aquest 29 de juliol a la casa de subhastes Sotheby’s de Nova York i el compte enrere final s’ha escenificat a la icònica Times Square amb dos anuncis en 3D que s’han pogut veure en directe amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste, Jordi Cruyff i el seu fill Julen Cruyff i els jugadors del primer equip Sergio Busquets i Pedri, juntament amb Eric Sas i Alan Company, cofundadors de BCN Visuals. La pantalla Nasdaq, el racó més instagramejat del món, i la 221 Clear Channel s’han il·luminat per anunciar la subhasta en viu que tindrà lloc a la prestigiosa casa de subhastes a partir de les 14 hores (ET).

La licitació per a In a Way, Immortal es va obrir en línia el 21 de juliol i serà avui, 29 de juliol, quan se celebra la recta final de la subhasta a Sotheby’s, on se sabrà qui és el comprador que adquirirà l’NFT que recrea el llegendari moment que es va viure a l'Estadi el 22 de desembre del 1973, quan Johan Cruyff es va suspendre en l’aire i va volar davant el porter de l’Atlètico de Madrid Miguel Reina per marcar un gol impossible que ha passat a la història del Barça i del futbol mundial.

Gran expectació al cor de Nova York

A les dues pantalles de Times Square s’ha retransmès una peça audiovisual que ha generat una gran expectació entre tot el públic que passava per Broadway i que ha fet al·lusió a la subhasta en viu, on es llegia el missatge In a Way, Immortal. Live auction in New York, juntament amb l’escut del Club, la data de l’esdeveniment i el logo de la històrica casa de subhastes. Dins d’una pilota de futbol daurada que bategava al ritme de la música, ha aparegut l’estàtua daurada de Johan Cruyff amb el Camp Nou de fons, que donava pas al tancament de l’anunci on apareixia també “nft.fcbarcelona.com”, el microsite on els usuaris poden trobar tota la informació associada a l’NFT, així com un compte enrere per la subhasta en viu d’avui i un enllaç per seguir-la en directe.

En el cas de la pantalla Nasdaq, l’anunci ja s’ha pogut veure des del 25 de juliol i es retransmetrà 334 vegades al dia fins al pròxim dissabte 30 de juliol. Pel que fa a la pantalla 221 Clear Channel, l’anunci s’ha projectat aquest dijous 28 de juliol durant una hora, de 18.30 a 19.30 hores (ET).

El primer NFT de la història del Club

La peça, de gamma alta i titulada In a Way, Immortal –inspirada per una cita del Johan Cruyff– és una producció del Club en col·laboració amb BCN Visuals, soci estratègic d'innovació i Superestudi Digital que n’ha desenvolupat l’estètica cinematogràfica. Qui adquireixi aquesta obra d’art única rebrà com a obsequi diversos avantatges i experiències VIP relacionades amb el Club, a més del reconeixement com a Barça Digital Ambassador. El projecte ha estat possible gràcies a la implicació de World of Johan Cruyff.

Experiències 100% blaugrana per al propietari de l’NFT

A més de ser l'únic propietari de l'NFT, el Barça Digital Ambassador podrà gaudir d'una sèrie d'experiències que “els diners no poden comprar”. En el contracte intel·ligent de l’NFT, el FC Barcelona hi incorporarà Meet & Greet, visites a la Masia, drets d'hospitality (durant un mínim de cinc anys), dret a jugar a l'Spotify Camp Nou i lliurament oficial de la pilota abans d'algun partit amistós, entre altres oportunitats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut