El president Bartomeu anuncia que la retirada de la samarreta de Navarro es farà el dia del Barça - Madrid

El president Bartomeu anuncia que la retirada de la samarreta de Navarro es farà el dia del Barça - Madrid

El 25 de novembre l’'11' del millor jugador de la història de la secció penjarà del sostre del Palau Blaugrana. Dos mesos abans, el 25 de setembre, Navarro rebrà un acte de reconeixement institucional al Palau Blaugrana

L’acte de la retirada de la samarreta de Juan Carlos Navarro ja té dia i hora. Serà el 25 de novembre, tal com ha anunciat el president Josep Maria Bartomeu en la roda de premsa de comiat del mític jugador, que s’ha celebrat aquest divendres a l’Auditori del FC Barcelona.

El màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha explicat que just abans del Clàssic de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid (19.15 h) es produirà el moment que passarà a la història. I és que serà llavors quan l’‘11’ del millor jugador de la història penjarà del sostre del Palau i s’unirà a noms il·lustres de la secció com Juan Antonio San Epifanio, Andrés Jiménez, Nacho Solozábal i Roberto Dueñas.

Una retirada merescuda per a un jugador que, com ha dit el president Bartomeu, “deixa una empremta incomparable”. “Parlar d’ell és parlar d’una llegenda, del millor jugador de la història blaugrana. Per això el seu comiat serà a l’altura del que ha representat per al Barça. Mai li estarem prou agraïts per tot el que ens ha donat”, ha dit el president, abans d’afegir: “Navarro forma part del patrimoni del Club”.

Nou mànager de la secció de bàsquet

El president Bartomeu també ha aprofitat per recordar que Navarro s’integrarà a l’estructura de la secció de bàsquet, però ha afegit que tindrà un nou càrrec: “Continuarà ajudant-nos a millorar i ho farà com a mànager de la secció de bàsquet i tindrà una doble funció: una institucional i de representació, però també una esportiva. Estarà implicat especialment en la formació dels joves. Segur que amb la seva experiència farà una molt bona feina”.

Uns mesos d’homenatges constants

Així doncs, la roda de premsa d’aquest divendres dóna el tret de sortida a uns mesos en què el jugador rebrà l’estima i admiració de tothom. No només amb l’acte de la retirada de la samarreta del 25 de novembre, sinó que dos mesos abans, el 25 de setembre, el Club organitzarà un acte institucional privat al Palau Blaugrana entorn de la seva figura. Bartomeu ha explicat que comptarà amb molts convidats i que s’hi farà un repàs de la trajectòria esportiva i personal de Navarro. Posteriorment, el Museu del FC Barcelona també s’unirà als homenatges, i durant la temporada mantindrà obert un espai dedicat al de Sant Feliu.

A més, i a banda d'altres sorpreses que s'aniran anunciant, s’està treballant en l’elaboració d’un documental molt especial, d’uns 50 minuts de durada, que s’emetrà per Barça TV. Una peça audiovisual única, amb testimonis exclusius, que posa en evidència la importància de Navarro i el seu creixement com a jugador i llegenda blaugrana. El ‘teaser’ d’aquest documental s’ha pogut veure aquest mateix divendres a l’Auditori i ha emocionat el protagonista, que s’ha pogut acomiadar en una roda de premsa en què ha rebut l’estima d’amics, familiars i membres del Club que l’han vist convertir-se en el millor blaugrana de la història de la secció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut