Barça - Reial Madrid (70-67): El Cadet es proclama campió d’Espanya

Barça - Reial Madrid (70-67): El Cadet es proclama campió d’Espanya

Després de proclamar-se campions de Catalunya el conjunt d’Álvaro Salinas s’ha alçat amb el títol estatal

Gran setmana pel Cadet del Barça de bàsquet que s’ha emportat el Campionat d’Espanya després de guanyar 70-67 al Reial Madrid en una final molt igualada del torneig a San Fernando.

Els blaugranes han sortit molt concentrats a la final amb un primer parcial favorable de 19-16 però al segon quart, el conjunt madrileny ha agafat la iniciativa i ha marxat al descans 30-39. A la represa els blaugranes han reaccionat i, amb un últim parcial de 21-13 a l’últim període junt amb el triple de Diego Ferreras a l’últim segon del partit, han certificat així la victòria a la final.

L’equip d’Álvaro Salinas suma el Campionat d’Espanya al Campionat de Catalunya obtingut fa unes setmanes a Corbera. Keita amb 19 punts i Docure amb 21 han estat les grans figures dels culers a la final, però ha estat Diego Ferreras amb un triple a un segon per al final, qui ha donat el triomf al Cadet blaugrana en un final inextremis de campionat.

Setmana perfecte

L’equip ha fet un torneig perfecte. Després d’acabar invictes la fase de grups (3-0), els blaugranes es van imposar en vuitens de finals al Bàsquet Manresa (82-57) i als quarts al Joventut de Badalona (60-75).

A les semifinals els d’Álvaro Salinas van superar a Gran Canaria (59-74) i es van guanyar el lloc a la final, on s’han acabat imposant 70-67 al Reial Madrid després d’un gran partit de tot l’equip.

Amb el títol estatal el Cadet iguala els dos campionats obtinguts pel Júnior que també es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya en les darreres setmanes.

Final amarg del Júnior en una gran temporada

Els de Carlos Marín, campions de Catalunya i d’Espanya, no han pogut acomiadar la temporada amb el títol continental del Next Generation Tournament.

Tot i començar amb una contundent victòria el torneig continental davant l’ALBA Berlín (108-46), els blaugranes no van poder sumar el triomf davant el conjunt americà Overtime Elite i en l’última jornada tampoc van poder aconseguir la victòria contra el conjunt parisenc.

El torneig europeu ha posat el punt i final a una temporada on els de Carlos Marín han tingut un gran any, líders de lliga EBA amb el Barça Atlètic, els blaugranes son els actuals campions de Catalunya i d’Espanya, on han jugat a un gran nivell i acomiaden una temporada amb un doblet de mèrit.

 

Foto: Andaluza Baloncesto

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut