A pel primer partit de semifinals

A pel primer partit de semifinals

El Barça rep dimecres (21h) l’Unicaja de Màlaga

El Barça rep aquest dimecres (21h, Movistar + Deportes) l’Unicaja de Màlaga, en el primer duel de semifinals de la Lliga Endesa. Els homes de Saras Jasikevicius buscaran fer valer el factor camp i sumar davant la seva afició el primer punt de la sèrie, dissenyada al millor de cinc partits.

El rival

L’Unicaja està vivint la seva millor temporada en anys. El conjunt andalús ha guanyat la Copa del Rei, ha arribat a les semifinals de la Basketball Champions League i ha tornat a unes semifinals de la Lliga Endesa per primer cop des del 2017.

Els d’Ibon Navarro es van desfer als quarts de final del Lenovo Tenerife en només dos partits (59-72 a Tenerife, 97-74 a Màlaga). Els jugadors més desequilibrants de l’eliminatòria van ser Kendrick Perry, Brizuela, Kalinoski i Osetkowski. Cal tenir en compte altres noms com Djedovic, Alberto Díaz o Thomas.

El Barça

Per la seva banda, el Barça arriba a l’eliminatòria després de superar el Valencia Basket per 2-0. Els blaugranes hauran de fer valer el factor camp llaurat a la lliga regular tant en el duel inaugural de dimecres com en el segon partit de divendres (21h).

Les semifinals seran el quart cop en què barcelonistes i andalusos es vegin les cares aquesta temporada. El Barça ha guanyat els dos partits de lliga regular (75-60 i 81-86), però l’Unicaja es va endur el duel de quarts de final de la Copa del Rei (87-89).

L’entrenador blaugrana, Saras Jasikevicius, té disponible a tota la plantilla a excepció del lesionat de llarga durada Cory Higgins.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut