Contra l'Estrella Roja, una entrada de rècord

Contra l'Estrella Roja, una entrada de rècord

En el partit de la jornada 29 de l'Eurolliga es va viure un gran ambient, el dia en què es van vendre més entrades de la història del Palau

Davant l’Estrella Roja de Belgrad, el Palau Blaugrana va enregistrar una entrada històrica de rècord i va situar el partit contra els serbis en el top 8 de facturació.

El duel de la jornada 29 de l’Eurolliga, a banda de ser el que més entrades ha venut en tota la historia del Palau i del Barça de bàsquet, va respirar un gran ambient. 

Més VIP que mai

A més, es van vendre 501 entrades VIP, el que suposa una altra fita, ja que l’anterior registre estava situat en 416 entrades venudes en el partit contra l’actual campió de la competició, l’Efes turc.

Alliberaments consolidats

La cultura de l’alliberament invers s’està començant a notar en l’assistència de la gent al Palau. La resposta de l’aficionat és excel·lent, ja que quan no poden assistir ara sí que s'allibera. Això repercuteix positivament en molts aspectes, però el principal i més important és que l’equip de Saras, ara que arriba la part mes decisiva de la temporada, se sent recolzat.

Tota aquesta assistència massiva al Palau en els partits de bàsquet no seria possible sense una bona base d’espectacle i interaccions amb l’aficionat. Contra l'Estrella Roja, una actuació de tribut a U2 va fer les delícies dels aficionats en el temps de descans, així com uns “freestylers” que també van donar joc. 

WhatsApp Image 2023-03-18 at 19.14.33

Demanda creixent

I és que la inversió que ha fet el Club en aquesta neteja de cara del Palau s’està també notant molt en la resposta de l’aficionat culer. La seva experiència a les instal·lacions barcelonistes és cada cop més immersiva i fa que cada vegada hi hagi més demanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut