Saras:

Saras: "Entenem el repte que tenim davant"

El tècnic blaugrana i Mirotic han atès als mitjans en la roda de premsa prèvia de la Final Four

"El Clàssic és ja de per si un gran partit, i si és en una semifinal d'Eurolliga, ho és encara més. Entenem el repte que tenim davant i espero que estiguem preparats", ha assegurat Saras en la roda de premsa de presentació de la Final Four.

Saras també s'ha referit als Clàssics previs d'aquest curs: "No podem oblidar el que va passar en els partits anteriors. Però demà és un nou partit i cada partit és diferent, hem d'aprendre i pensar què hem fet bé i què hem fet malament". "Entenem que hi ha molts alts i baixos en aquests partits i hem de ser capaços d'aguantar en els moments dolents i anar per més en els bons", ha afegit Saras.

Mirotic: "No sento una pressió extra"

Nikola Mirotic, MVP de l'Eurolliga, ha assegurat que veu l'equip preparat per la Final Four: "Veig l'equip molt bé. Hem tingut temps per preparar-nos, arribem amb bona mentalitat, som conscients de les dificultats i esperem estar a l'altura".

Preguntat per l'objectiu d'aconseguir la tercera Eurolliga blaugrana Mirotic ha estat clar: "No sento pressió addicional. Sé les expectatives que tenim els aficionats i jo mateix des del primer dia que em vaig posar la samarreta".

photo1652871798

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut